Karabasan eskidi artık...gençlere yol açtı... :ehe
Samsun55'' Üye sanada iyi akşamlar abi --------------- Ekleme --------------- Necmati™;2994414' Alıntı: deneç Genişletmek için tıkla ...
sanada iyi akşamlar abi --------------- Ekleme --------------- Necmati™;2994414' Alıntı: deneç Genişletmek için tıkla ...
gaffarson Üye yasminoz' Alıntı: "gece gelirim" mi "herkese"... Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: gece gaffarson geliyomuş herkese...aman dikkat... Genişletmek için tıkla ... geldim Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... dayı ben senden saklanıyorum sen benden nasıl olacak bu iş yasminoz' Alıntı: Karagaffar... Genişletmek için tıkla ... aklımda dursun bu isim
yasminoz' Alıntı: "gece gelirim" mi "herkese"... Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: gece gaffarson geliyomuş herkese...aman dikkat... Genişletmek için tıkla ... geldim Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... dayı ben senden saklanıyorum sen benden nasıl olacak bu iş yasminoz' Alıntı: Karagaffar... Genişletmek için tıkla ... aklımda dursun bu isim