Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam senin bilinçaltın benden kat be kat kirliymiş onu anladım ben
Praetor
Emekli Yönetici
Gencer mizah bölümünde başlığa +18 koyarak küfür kullanmak serbest, onun haricinde forumda kısaltarak dahi küfür kullanmak serbest değil. Kullanıldıysa şikâyet edebilirsin. Mizah bölümünde kullanılmasının nedeni küfrün esprilerin artık bir parça haline gelmesi ve başlıkta kişiler uyarılabildiği için girmeme şansı olmasıdır. Yoksa +18 isteyen birisi, en son bizim forumda arar istediğini
Ayrıca ben bu konuda öylesine geyik yapıyorum, takılma fazla
Gencer mizah bölümünde başlığa +18 koyarak küfür kullanmak serbest, onun haricinde forumda kısaltarak dahi küfür kullanmak serbest değil. Kullanıldıysa şikâyet edebilirsin. Mizah bölümünde kullanılmasının nedeni küfrün esprilerin artık bir parça haline gelmesi ve başlıkta kişiler uyarılabildiği için girmeme şansı olmasıdır. Yoksa +18 isteyen birisi, en son bizim forumda arar istediğini
öyleyse üstten bir kaç mesaj daha silinmesini rica edeceğim her ne kadar uzaktan yakından alakası bile olmasa da cümle itibariyle yanlış yerlere çekilmemesi açısından hiç olmaması daha mantıklı geliyor.
sonuçta dilimizi biliyorsunuz gerçekten gayet normal bir cümlenin bile tamamen zıt yöne çekilebildiği oluyor ya da görünüş itibariyle algıya göre fark yaratabiliyor. O yüzden bence üst kısım da olmazsa sanki daha olmamış ya da böylece yanlış da çekilememiş olur gibime geliyor
yok aslında haklı cümleye bakınca gayet çekilebilecek gibi ama sonucta ben nasıl sizi tanımıyorsam siz d tanımıyorsunuz ve bilemezsiniz nasıl bir sey demek istediğimi ama şunu içtenlikle belirtebilirim ki ben bırakın daha yeni tanımaya basladıgım sizi 10 yıllık arkadasıma bile o sekilde espri amaçlı bile olsa o anlamda bir cümle kuramam kaldı ki bana göre zaten onun bir esprisi de söz konusu olmaz ama cümle evet çekilebilir türden.
Praetor
Emekli Yönetici
Kısaltmayla dahi "kelime" olarak küfür kullanmaktır forumda yasak olan. Yoksa çağrışım yaptırmak değil.
Takdir edersin ki bir kimsenin muhabbette çağrışım yapılan şeyi okuması halinde onun ne olduğunu anlayabilmesi için erişkin olması gerekir. Daha doğrusu zihninin kirlenmesi gerekir.
Şişedeki yunusları ya da sevişen insanları görme olayında olduğu gibi.
Ama biz açık açık (sansürlesek dahi) küfür yazarsak bu 12 yaşındaki adama zarar verir. Ancak "kastedersek" yani Türkçenin lastikliğini kullanarak birden fazla anlama gelebilecek şeyler kullanırsak, 12-13 yaşındaki adam zarar görmez çünkü anlamaz. Çok görüyorum öyle çocukları, muhabbet başka yere kayınca anlamıyor ve "ne demek istiyorsunuz ya siz" diyor
Ama sansürleyerek dahi küfür yazarsak adama kötü örnek oluruz.
Yoksa benim Halitle bir profil muhabbetim vardır, bilen bilir
Dün winny wonder miydi neydi, programlarda aktif bir arkadaşımıza sansürlü küfür yazmaktan uyarı verdim.
Bugün yurisa isimli zaza arkadaşımızı 1 hafta yasakladım. Zira sansürlemeden sadece kelimenin arasına yıldız koyarak küfür kullanmıştı.
Kural dışına çıkmak ile içinde kalmak ama sınıra çok yakın olmak arasındaki farkı umarım anlatabilmişimdir.
Kısaltmayla dahi "kelime" olarak küfür kullanmaktır forumda yasak olan. Yoksa çağrışım yaptırmak değil. Takdir edersin ki bir kimsenin muhabbette çağrışım yapılan şeyi okuması halindei onun ne olduğunu anlayabilmesi için erişkin olması gerekir. Daha doğrusu zihninin kirlenmesi gerekir. Şişedeki yunusları ya da sevişen insanları görme olayında olduğu gibi.
Ama biz açık açık (sansürlesek dahi) küfür yazarsak bu 12 yaşındaki adama zarar verir. Ancak "kastedersek" yani Türkçenin lastikliğini kullanarak birden fazla anlama gelebilecek şeyler kullanırsak 12-13 yaşındaki adam zarar görmez çünkü anşamaz. Çok görüyorum öyle çocukları, muhabbet başka yere kayınca anlamıyori ne demek istiyorsunu ya siz diyor Ama sansürleyerek dahi küfür yazarsak adama kötü örnek oluruz. Yoksa benim Halitle bir profil muhabbetim vardır, bilen bilir
Dün winny wonder miydi neydi, programlarda aktif bir arkadaşımıza sansürlü küfür yazmaktan uyarı verdim. Bugün yurisa isimli zaza arkadaşımızı 1 hafta yasakladım. Zira sansürlemeden sadece kelimenin arasına yıldız koyarak küfür kullanmıştı.
Kural dışına çıkmak ile içinde kalmak ama sınıra çok yakın olmak arasındaki farkı umarım anlatabilmişimdir.
küfür elbette olamaz. Sansürle de olamaz ancak mizah konusunda küfür her ne kadar evet esprilerin tamamlayıcısı niteliğinde de olsa görünce şaşırdım. Hani standart üyelerin yazdıklarında görsem kesin ceza alırlar derdim ama gördüğüm farklı olunca mizah ya da değil sonuçta herkes tarafından gayet okunabilir yerlerde oldugundan sanırım sansürlü sekilde kullanmak serbest dedim (her ne kadar bu şekilde bile kullanmayı kabul edemesem de)
böylece küfrün kullanmayacak olsam da mizahta sansürlü şekilde serbest diğer tüm yerlerde sansürlü de olsa yasak olduğunu anladım
küfür elbette olamaz. Sansürle de olamaz ancak mizah konusunda küfür her ne kadar evet esprilerin tamamlayıcısı niteliğinde de olsa görünce şaşırdım. Hani standart üyelerin yazdıklarında görsem kesin ceza alırlar derdim ama gördüğüm farklı olunca mizah ya da değil sonuçta herkes tarafından gayet okunabilir yerlerde oldugundan sanırım sansürlü sekilde kullanmak serbest dedim (her ne kadar bu şekilde bile kullanmayı kabul edemesem de)
böylece küfrün kullanmayacak olsam da mizahta sansürlü şekilde serbest diğer tüm yerlerde sansürlü de olsa yasak olduğunu anladım
Mizahta +18 ibaresiyle beraber serbest. Zor bir karardı bizim için de...
Ama haklısın yeni bir üye ne nerede nasıl kolayca anlayamayabilir.
Bu nedenle biz yöneticilerin takdir hakkı var. Üyeyi takip ederiz. Niyetini anlarız...
Bazen sansürler yazar süresiz yasaklanır bazen olaydan kimsenin haberi bile olmaz
Mizahta +18 ibaresiyle beraber serbest. Zor bir karardı bizim için de... Ama haklısın yeni bir üye ne nerede nasıl kolayca anlayamayabilir. Bu nedenle biz yöneticilerin takdir hakkı var. Üyeyi takip ederiz. Niyetini anlarız... Bazen sansürler yazar süresiz yasaklanır bazen olaydan kimsenin haberi bile olmaz
çok zor Ata, inan ben de isterim emek verip bir şeyler paylaşmak ama inanır mısın bilgisayar bir yere kadar da telefon teknolojisinden o kadar uzak kaldım ki. Kendim de buradan telefon içimn birseryler indirmiyorum mesela, ihtiyac duymuyorum.
Haber vs ilk bana denk gelirse ve gerçekten paylaşıma değer bulursam tabi ki evet ama ne gereksiz konularla doldurmak isterim burayı hem de bir şey paylaşayım diyene kadar da görüyorum zaten maşallah çoktan paylaşılmış oluyor
o yüzden sadece seviyeli arkadaşlar kazanabileceğim ve kendimi de size kazandırabileceğim bir yer olduğundan takılıyorum. Ha elbette ki Halit olmasaydı belki hiç birinizi tanıma fırsatım olmayacaktı ya da sizin beni. Paylaşım söz konusu olamayınca da doğal olarak sohbet oyun vb şeyler kalıyor diyaloga girebileceğim ha arada yorum yapacagım konular elbette olacak ve yapacagım da her yer symbyan dostum mayın tarlasında gibiyim
gün gelir bir süre giremem belki gün gelir son 2-3 gün oldugu gibi takılırım ama yalan yok doğruya doğru benden sakın paylaşım beklemeyin ya da yapmıyorum diye kınamayın beni böyle kabul edin
ben de cıkıyorum iyi geceler hepinize
Yasminozz
Üye
ben 2008 den beri konu açmıyorum..sorun olmaz yani..kafana göre takıl...
yok yasmin sorun olmasından ziyade ne bileyim hani gizli olsa linkler ve bir sürü tesekkürürm olsa denir ki bu adam sömürücü, e linkler zaten açık. Bu adam konu paylaşmıyor sadece sohbette vs yanlış düşünülmesini asla istemem. Hoş isteyen istediğini düşünsün demek de var ama direkt meydan okumak ya da ne bileyim insanlardan bana ne demek yerine sebepsiz yere hakkımda farklı düşünülmesini istemem şahsen.
Yoksa düşünsene benim ne zorum var milyonların önünde kimliğimi fazla fazla ifşa edecek ya da kişisel bir çok seyimi paylaşacak olayım ama yaptım ve yapıyorum sanki sadece yazdıklarımızı biz görüyormusuz gibi rahat oluyorum yeri geliyor. Belki dogru belki de bu yanlış bilmiyorum ama kimseden saklayacak birseyim de yok yani ya da yüzümü kızartacak birsey neysem oyum.
neyse gittim b u sefer iyi uykular
konu monu yok size arşivimi gizli tutarım
Necmati
Üye
muhabbet koyu yene
Yasminozz
Üye
yene mi..hiç duymamıştım fakat tdk baktım ve varmış... demek ki insan her yaşta yeni bir şeyler öğrenebiliyormuş...
yine zf. (yi'ne) 1. Yeniden, bir daha, tekrar, gene: “Yine beni unuttu, ağaçlıklar arasına yürüdü.” -A. Kabaklı. 2. Öyle de olsa, öyle olmasına karşılık. 3. Buna rağmen, bununla birlikte: “Kocası için saçını süpürge etti yine de yaranamadı.”
genezf. (ge'ne) Yine: “Gene göğün gözleri bir gün yaşarmayacak / Geri kalan olursa gidenleri sayacak”