hoşbuldumhoşgeldin
arkayı 4 leyelim
canlı para mı var ? ben sinir oluyorum çok kolay bir soruyu bilemediklerinde artık izlemiyorum bile
nasılsın Gencer doktora gittin mi1-2 ay önce başladı..

evet ben de bakıyorumevet canlı para...sürekli takip edemiyorum ama arada bakıyorum..bu iki kardeş dün yarışmış son 3 soruları kalmış ve 800.000 ile kalmışlar ve sinemadan bi soru çıktı,paralarını 2 şıkka böldüler ama cvp boş bıraktıkları şık...ve bu insanlar belli ki fakir..
![]()
üzüldüm yaaa 
evet canlı para...sürekli takip edemiyorum ama arada bakıyorum..bu iki kardeş dün yarışmış son 3 soruları kalmış ve 800.000 ile kalmışlar ve sinemadan bi soru çıktı,paralarını 2 şıkka böldüler ama cvp boş bıraktıkları şık...ve bu insanlar belli ki fakir..
![]()

hoşbuldumnasılsın Gencer
hayırlısı buymuş demek ki. Ayrıca malesef herkes kazanamaz birileri de kaybetmek zorundadır.
bu arada senin "kafama göre..." konuna bakıyorum da karikatürlerin çoğunu biliyorum ama gözümden kaçanlar olmuş ve çok iyiler var
ben de müsadenle orada 1-2 faceten video paylaşmak isterim kendi konum yok senin konundan faydalanayım :P
iyiyim teşekkürler sen nasılsın
sen de Manisalı mısın
hayırlısı buymuş demek ki. Ayrıca malesef herkes kazanamaz birileri de kaybetmek zorundadır.
bu arada senin "kafama göre..." konuna bakıyorum da karikatürlerin çoğunu biliyorum ama gözümden kaçanlar olmuş ve çok iyiler var
ben de müsadenle orada 1-2 faceten video paylaşmak isterim kendi konum yok senin konundan faydalanayım :P
iyiyim teşekkürler sen nasılsın
Sağolasın ben de iyiyimsen de Manisalı mısın
![]()
hem İzmir liyim hem Manisalı öyle ortaya karışık yanarlı dönerli 
Tabiki de istediğin gibi paylaş...kendi konun gibi lütfen... =))
ben sunucu fln olamam sanırım...kıyamam...çok üzülürüm...hemen de belli ederim...

ben nereli olduğumu kendim de bilmiyorumhem İzmir liyim hem Manisalı öyle ortaya karışık yanarlı dönerli
peki teşekkürler![]()

iyiyim Yasmi başım ağrıyordu sabahdan beri yeni kendime geliyorumAdım yasin kaldı yaa..
iyiyim sahracım saoll sen nasılsın...![]()

Adım yasin kaldı yaa..![]()
diyorum 
iyiyim Yasmi başım ağrıyordu sabahdan beri yeni kendime geliyorum
--------------- Ekleme ---------------
Gitti paralar![]()

daha kötüsü ben her seferinde 1 saniyeliğine yasin kim yawdiyorum
![]()

Sağol canımgeçmiş olsun cnm...ben de yarın 8 de uyanıcam ama nasıl uyanıcam bakalım...
o daha güzelmiş...![]()
![]()
bu arada adım da yasemin deil eğer öyle sanıyosan...![]()
![]()
temizlik mi var 

o daha güzelmiş...![]()
![]()
bu arada adım da yasemin deil eğer öyle sanıyosan...![]()
![]()

) 
Sağol canımtemizlik mi var
Yasemin![]()

yoo sanmıyorum zaten
yasmin sanırım adın tam emin değilim yine de...
sen de benim adımı Gencer sanıyorsan sanma diyormuşum adım Hakkı falan dermişim (inan bu uykusuzluktan oldu)
![]()

yok temizlik...dışarı çıkıcam işim var...
hayır yasmin de değil...![]()