Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
1-2 ay önce başladı..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet canlı para...sürekli takip edemiyorum ama arada bakıyorum..bu iki kardeş dün yarışmış son 3 soruları kalmış ve 800.000 ile kalmışlar ve sinemadan bi soru çıktı,paralarını 2 şıkka böldüler ama cvp boş bıraktıkları şık... :( ve bu insanlar belli ki fakir.. :(

s@hr@

s@hr@

Üye
hoşgeldin

arkayı 4 leyelim :halay2:

canlı para mı var ? ben sinir oluyorum çok kolay bir soruyu bilemediklerinde artık izlemiyorum bile
hoşbuldum :d: nasılsın Gencer
1-2 ay önce başladı..
doktora gittin mi :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

evet canlı para...sürekli takip edemiyorum ama arada bakıyorum..bu iki kardeş dün yarışmış son 3 soruları kalmış ve 800.000 ile kalmışlar ve sinemadan bi soru çıktı,paralarını 2 şıkka böldüler ama cvp boş bıraktıkları şık... :( ve bu insanlar belli ki fakir.. :(
evet ben de bakıyorum :( üzüldüm yaaa :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
geçmiş olsun Mert...ne diye bekliyosun.... :hmmm

gaffarson

gaffarson

Üye

hayırlısı buymuş demek ki. Ayrıca malesef herkes kazanamaz birileri de kaybetmek zorundadır.

bu arada senin "kafama göre..." konuna bakıyorum da karikatürlerin çoğunu biliyorum ama gözümden kaçanlar olmuş ve çok iyiler var :D

ben de müsadenle orada 1-2 faceten video paylaşmak isterim kendi konum yok senin konundan faydalanayım :P

hoşbuldum :d: nasılsın Gencer

iyiyim teşekkürler sen nasılsın

Revengeful

Emekli Yönetici
Sagolun :D

s@hr@

s@hr@

Üye
hayırlısı buymuş demek ki. Ayrıca malesef herkes kazanamaz birileri de kaybetmek zorundadır.

bu arada senin "kafama göre..." konuna bakıyorum da karikatürlerin çoğunu biliyorum ama gözümden kaçanlar olmuş ve çok iyiler var :D

ben de müsadenle orada 1-2 faceten video paylaşmak isterim kendi konum yok senin konundan faydalanayım :P

Sağolasın ben de iyiyim :d: sen de Manisalı mısın:hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye

Tabiki de istediğin gibi paylaş...kendi konun gibi lütfen... =))

ben sunucu fln olamam sanırım...kıyamam...çok üzülürüm...hemen de belli ederim...

s@hr@

s@hr@

Üye
Yasin abi nassan :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Adım yasin kaldı yaa.. :D

iyiyim sahracım saoll sen nasılsın... :D

s@hr@

s@hr@

Üye
Adım yasin kaldı yaa.. :D

iyiyim sahracım saoll sen nasılsın... :D
iyiyim Yasmi başım ağrıyordu sabahdan beri yeni kendime geliyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

Gitti paralar :(:ağlarım:

s@hr@

s@hr@

Üye
geçmiş olsun cnm...ben de yarın 8 de uyanıcam ama nasıl uyanıcam bakalım... :hmmm

o daha güzelmiş... :ehe :ehe

bu arada adım da yasemin deil eğer öyle sanıyosan... :D :D
Sağol canım :sarıl: temizlik mi var :D
Yasemin :kop:

gaffarson

gaffarson

Üye
o daha güzelmiş... :ehe :ehe

bu arada adım da yasemin deil eğer öyle sanıyosan... :D :D

yoo sanmıyorum zaten :ehe

yasmin sanırım adın tam emin değilim yine de...

sen de benim adımı Gencer sanıyorsan sanma diyormuşum adım Hakkı falan dermişim (inan bu uykusuzluktan oldu :vur ) :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
yok temizlik...dışarı çıkıcam işim var... :D

hayır yasmin de değil... :ehe

evet yazdıktan sonra tahmin ettim, kesin dedim yasmin de çıkmayacak adı :D

nickinle bağlantılı değilse boş yere yorma beni :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet bağlantılı deil...cevriye... :D