Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Yasmin elbette hakaret etmemiş ama,üstüne gittikçe gitmiş,üyeyi deyim yerinde ise çileden çıkarmış:)
Yasmin gibi olgun üyelerimiz,tartışmayı nerede keseceğini bilmelidir,devam ettirmemelidir.
Umarız ki bir daha böyle bir tartışma olmaz.:)

çünkü kendisi haketmiştir...yoksa sende takip ediyosundur ki bnm şu zamana kdr kimse ile uzun süreli bi tartışmam,söz düellom ya da bi kavgam olmamıştır....(sadece vakti zamanında büyük bi tartışmam olmuştur o kdr) onun dışında herkesle mesafem belli bi seviye içindedir....ne demişler "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

herkes konumuna göre yorum yapsın..3-5 samimi üyenin muhabbetine girip "bunun neresi komik,herşeye gülüyosunuz,yok şöylesiniz,yok böylesiniz" tarzında yorum yapan ve bi mod un "tmm yeter muhabbet ediyoruz" uyarısına rağmen devam eden üyeye az bile..istesem ben de aynı üslupta cvp verirdim...karşısındakine saygı ve terbiyeden bahseden bi insan bi üyeye hem de bayan bi üyeye "terbiyesiz" sıfatını kullanamaz...kullanırsa da böyle çileden çıkarırlar işte...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de zaten senin,onunla aynı düzeyde olmadığını-olamayacağını kastetmiştim.
Köteklik ettin zaten adamı :)
Dikkat edersen,sen yazdıkça o da yazdı,o yazdıkça sen yazdın.Praetor yetişmeseydi bu tartışma daha sayfalarca gidecekti.
Ama sen sabrın sayesinde,diğer üyenin haklı olarak ceza almasını sağladın.Ben bunu diyorum.Senin aleyhine bir şey demedim.:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yok sayfalarca gitmezdi...benim için eğlenceli bi hale bürünmüştü artık açıkcası ama bitmişti orda...ama sonra ki zamanlarda tekrar imalı şekilde bi yaklaşım olursa devam eder elbet...bazen gıcıklığım tutabiliyo... :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Estafurullah,Gıcıklık yok ortada.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Neyse olan oldu artık...önümüzde ki maçlara bakalım... :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aman,taraftarların koltuk söktüğü, hakeme nazik sözler söylediği maçlardan olmasın da:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüt...
:polis:

Revengeful

Emekli Yönetici
dııııııııııııt
:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Geç kardeş geçç..