Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

aRdiLê

aRdiLê

Üye
ama "ben sana nerde soru sormuşum hadi kopyala da görelim soruyu" die iddaa ettin.. :D

O zaman yorumu değiştirmemiştim ki sen yazsaydın ben yine söylerdim bide orda haklısın yorumu değiştirdiğimi unuttum ama bana kalkıpta hile yapmaya çalıştın diyemezsin çünkü benim öyle bir niyetim yok olsa zaten ben şimdi seninle böyle konuŞmam kavga ederdim ki oda bana yakıŞmaz

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ardiLe tamam arkadaşım Lütfen konumuza döneLim , eğLeniyoruz burada :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Mert... :ehe yarım saatte bir girip tşk edip gidiyo... :ehe :ehe :ehe
:kop::kop:

acemi seniiii :d::d: arkabaşLar haaa :kop:

sağoL paşa iyiyim , sen nasıLsın . hayır ben değiL sanırım Ata başLattı .. ama ben küçükLüğümden beri günLük hayatımda takır takır terstence konuşurum :d:

yok abi tersten ralşabakra burda ki "b yi "d yi okunsun diye yazmıştım ama tutmadı galiba neyse çaktırma :naughty:
iyidir abi teşekkürler.. şükür. iyi olmanıza sevindim.

Mehmet kıskanmış :ehe:ehe:ehe

:kop::kop: hmm ben küstü sandım ama konuya yazmadın ki bidaha profiline yazdım yine yazmadın :sopa::sopa:
kız konularımı okuyordum cevap vermem gerekenler vardı sonra döndüm ya :dover::hih:

rica ederim

Yasminozz

Yasminozz

Üye
O zaman yorumu değiştirmemiştim ki sen yazsaydın ben yine söylerdim bide orda haklısın yorumu değiştirdiğimi unuttum ama bana kalkıpta hile yapmaya çalıştın diyemezsin çünkü benim öyle bir niyetim yok olsa zaten ben şimdi seninle böyle konuŞmam kavga ederdim ki oda bana yakıŞmaz

tmm hadi dediğinden olsun bakalım...

Revengeful

Emekli Yönetici
Biri artist mı dedi :aman2:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ezele bakmaya gidecektim takılı kaldım burda ya arkadaşlar güven abi bana müsade hoş sohbetinize doyum olmaz başka gün inşallah denk gelirse takılırız. herkeze iyi geceler k.i.bakın mehmet. ardile, mert,. nasılsınız diye soramadım bir borç bilip sonra dile getirip hatır alırım ayrımcı olduğum düşünülmesin sonra arada unuttum öyle.:sarıl::bye2:

Tuba

Tuba

Üye
Hayır samsunlu ben senden küçüğüm...yaşlı gösteremezsin beni... :ehe :ehe :ehe

yok abi tersten ralşabakra burda ki "b yi "d yi okunsun diye yazmıştım ama tutmadı galiba neyse çaktırma :naughty:
iyidir abi teşekkürler.. şükür. iyi olmanıza sevindim.

kız konularımı okuyordum cevap vermem gerekenler vardı sonra dödüm ya :dover::hih:

rica ederim
döndün evet :aman2:

:kop2: :kop2:

:ehe:ehe:ehe

aRdiLê

aRdiLê

Üye
ezele bakmaya gidecektim takılı kaldım burda ya arkadaşlar güven abi bana müsade hoş sohbetini'ze doyum olmaz başka gün inşallah denk gelirse takılırız. herkeze iyi geceler k.i.bakın mehmet. ardile, mert,. nasılsınız diye soramadım bir borç bilip sonra dile getirip hatır alırım ayrımcı olduğum düşünülmesin sonra arada unuttum öyle.:sarıl::bye2:

Sende ALLAH'a emaneT oL Kendine İyi Bak Mustafa abi asıL sen kusura bakma benim buqün biraz çenem düştü (.

s@hr@

s@hr@

Üye
hayırlı olsun mert iyi günlerde kullan

vay güven abi nasılsın. ne çok şey kaçırmışım ben böyle. abi bu tersten konuşma olayını senmi sardın bunlara geçen ne diyorlar diye :hmmm durdum bende sallamadan "byhfbpvıhpıavuhu" diye böyle yazı verdim. meğer tersten yazıyorlarmış. sonrada başladılar tersten yazmaya devam:off: oldum sonra neyse küstüm sandılar hepsi :aha::kop: nasılsınız ralşabakra
hoşgeldin Mustafa :bigstar: görmedim konuyu geriden okudum :ah
:naughty::naughty: sennnn nasılsın Mert:d:

Tuba

Tuba

Üye
ezele bakmaya gidecektim takılı kaldım burda ya arkadaşlar güven abi bana müsade hoş sohbetinize doyum olmaz başka gün inşallah denk gelirse takılırız. herkeze iyi geceler k.i.bakın mehmet. ardile, mert,. nasılsınız diye soramadım bir borç bilip sonra dile getirip hatır alırım ayrımcı olduğum düşünülmesin sonra arada unuttum öyle.:sarıl::bye2:
:bye3:

Revengeful

Emekli Yönetici
Superim sizler nasılsiniz :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Yazıyı tersten okumak değiLde size şimdi bir yazı yazayım buda bizim arkadaşlarla dilimiz Parsenparnepardiparyorparsunparbiparşeparyparanparlaparmapardım (.

s@hr@

s@hr@

Üye

:bye3: yine bekleriz Mustafa :oke:
Mehmet sen nasılsın :hmmm yaaa yeni gördüm :vur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyilik Sahra Nur sizler nasılsınız:) yasin abi sen nasılsın:D iyi gecelert Mustafa:bye2:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yoK sen birşey diyeceksen senin dediğin oLsun (.

yok ben diceğim herşeyi dedim ztn... ;)

diğer yazdığın şey de çok basit...herkes bilir..parçok parba parsit... ;)

ii geceler...

--------------- Ekleme ---------------

İyilik Sahra Nur sizler nasılsınız:) yasin abi sen nasılsın:D iyi gecelert Mustafa:bye2:

vallaa çok iyiyim ben...çok güldüm... sen de iyisin inşallah Mehmet...

aRdiLê

aRdiLê

Üye
ParbaParzen ParanParlaParmıParyorParlar Parhız parlı parko parnu parşun parca paran parla parşıl parmı paryor

İyi o zaman bunu anLa :) Tı sekena ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok şükür en kötü günümüz böyle olsun Bende kaçar yengenizden dayak yemeden kapatayım:D herkese iyı geceler:bye2:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
iyi qeceLer :bye2:Allah'a emanet oL kendine ii baK