Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Hem 3GS hemde 4 oldu :eller:
Teşekkürler :)

Tuba

Tuba

Üye
:aha: HayırLı oLsun Paşa .. kankaLığımız pekişti bak :ehe dehşet di mi :D

abooowwwww gaçııınnn bi deneyici daha geLdi :kop:

Yasmiiiiiiii kıyamam sana yaaw , yazıktır :ehe vazgeçtim evLenme :d::d: zararLı çıkacan :kop:
:kop2:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ztn beğenip alan da yok... :'(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yok yaa yeni kestim tırnaklarımı... :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sadece gülerim...:D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Aynaya bakıpmı yoksa suya bakıpmı :hmmm

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Şimdi aRkadaşta anLatım bozukLuğu vaR ki ben böyLe cevapları sevmem yeni kestim tırnaklarımı falan hoŞ derğiL çünKü böyLe sözler anLatım BozukLuğu oLmasaydı anLaşırdıK ne YapaLım kadeR kısmeT (.

Necmati

Necmati

Üye
adamda para var iPhone 4 alıyorr ohhh :ehe

aRdiLê

aRdiLê

Üye
ben sana ne soRdum o suruyu bi kopyalasana sorumu sordum soruyu göster ben sana birşey sormadımKi gözünde bozukLuk varsa doktora git ilerde başına bela açar yoksa.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Şimdi aRkadaşta anLatım bozukLuğu vaR ki ben böyLe cevapları sevmem yeni kestim tırnaklarımı falan hoŞ derğiL çünKü böyLe sözler anLatım BozukLuğu oLmasaydı anLaşırdıK ne YapaLım kadeR kısmeT (.

haklısın...bi dahakine daha detaylı,cümlemi kelime kelime açarak,her bi kelimenin ne anlam taşıdığını belirterek yazarım...gözümden kaçmış afedersin...

Allah aşkına susarmısın kankaaa :kop::kop::kop: gözümden yaş geLiyo vaLLahaaaa :kop::kop:

:zuhaha: :zuhaha:

tmm küstüm oynamıyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkasında elma resmi olan telefonlara nasıl binlerce lira verip alıyor bu insanlar anlamıyorum :D geçen simpsonlar diye çizgi film vardı apple ile epey dalga geçtiler:ehe gülmekten yarıldım:d: