gidenlere ii uykular...
senelerdir takındığım bi tavır ilk defa karşıma çıktı...insan sinir oluyomuş...hakettim ama ben bunu...
yasmi benden mi bahsettin tavır derken ilk defa karşıma çıktı demişsin de hani öyle ciddi anlamda takılmadim eğer benden bahsettiy sen. boşver sinir olmaya ne gerek var üzme canını. Siz hep şampiyon sunuz zaten.
özel bişi...tünaydın NecmiNecmati™;2970064' Alıntı:Günaydın canlar..![]()

Iyidir şükür necmi ne olsun herşey aynı. Iki gündür siteye giren yok. sınav ve maç vardı dün pek kimse gelmemiş. Çoğu da yatıyor dur şimdi.

evi temizlemeden pc yi açınca işler bitmiyor 

Necmati™;2970238' Alıntı:aynen bende göremedim çoğu kişiyi benim ban adaylarım nerde![]()

sağol Mustafa bitmiyor evetbu bayanların ev temizliği bitmez hiç kolay gelsin size
![]()
alıntı yapamıyorum cepten. Yasmin benimle alakalı olmaması iyi oldu bende sandım benden sinir oldun dünoluyordum da biraz.

Yo dertli değilim de canım sıkılıyor biraz iş yerini sevmiyorum usandım burdan bazı planlarım var daha iyi bir iş yada iş yeri ama burdan tazminat almadan çıkmak istemiyorum. Işim mesleğim güzel de ortam ve memur lar çok gıcık hiç çekilmiyor hele bu yaşta hiç. Neyse senin işler bittimi bari,? Ben pek hızlı olamıyorum cepte takip edebildiğim kadar yazarım nur iyi forumlar sen takıl güzelce.

Teşekkürler bu arada binbaşı olmuşum da haberim yokmuş. Sahra gelmemiş hala onun temizliği daha uzun sürüyor demek ki.

Necmati™;2970677' Alıntı:hopp kim geldii![]()

tamam bak bakalımBen bi bakıp çıkacam