Ben ucweb ayarlarını yapıyordum:ehe
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Yntmdak Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Revengeful Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Yntmdak Genişletmek için tıkla ... Eklenti koyma yetkin var diye bize havamı atıyorsun
Mehmet' Alıntı: Yntmdak Genişletmek için tıkla ... Eklenti koyma yetkin var diye bize havamı atıyorsun
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Bu uzaktan görünüş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu cevap paneline tıklayınca böyle çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şekil a da görüldüğü gibi mesajı yazıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve mesaj çıkıyor sende neden olmuyor anlamadım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle zoom modunda diğer modda herşey normal yani
Bu uzaktan görünüş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu cevap paneline tıklayınca böyle çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şekil a da görüldüğü gibi mesajı yazıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve mesaj çıkıyor sende neden olmuyor anlamadım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle zoom modunda diğer modda herşey normal yani
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Eklenti koyma yetkin var diye bize havamı atıyorsun Genişletmek için tıkla ... :
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Adı ne bunun Genişletmek için tıkla ... ucweb zoom modunda yanlız