tuba imzan güzel ama kuraldışı :D
Tuba.Erva Üye sonyerolsson' Alıntı: tuba imzan güzel ama kuraldışı Genişletmek için tıkla ... Herkes tebrık ettı senın dedıgn oldu mu sımdıtamam kaldıryım ozaman --------------- Ekleme --------------- asma güzel yüzünü bebeğim,senden öncekiler yalan..tek gerçeğim tabiki sensin,bana başkası harammmmmm..
sonyerolsson' Alıntı: tuba imzan güzel ama kuraldışı Genişletmek için tıkla ... Herkes tebrık ettı senın dedıgn oldu mu sımdıtamam kaldıryım ozaman --------------- Ekleme --------------- asma güzel yüzünü bebeğim,senden öncekiler yalan..tek gerçeğim tabiki sensin,bana başkası harammmmmm..
Tuba Üye sonyerolsson' Alıntı: bu bebek kim ? Genişletmek için tıkla ... Tuba_erva' Alıntı: yerin yerim Genişletmek için tıkla ... Nette görmüştüm Enes için ekledim Valla çok tatlı değil mi tuba...
sonyerolsson' Alıntı: bu bebek kim ? Genişletmek için tıkla ... Tuba_erva' Alıntı: yerin yerim Genişletmek için tıkla ... Nette görmüştüm Enes için ekledim Valla çok tatlı değil mi tuba...
Tuba Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Lens takıyordum o zamanlar Genişletmek için tıkla ... Enes fotoğrafını nette bulmuşum ozaman...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Lens takıyordum o zamanlar Genişletmek için tıkla ... Enes fotoğrafını nette bulmuşum ozaman...
EroL Emekli Yönetici mp3 yasak değilki adamım uzun mp3 paylaşımı yasak youtubeden video paylaşmak serbest, o videoyu mp3e çevirince yasak. Telif hakları böyle bişey işte
mp3 yasak değilki adamım uzun mp3 paylaşımı yasak youtubeden video paylaşmak serbest, o videoyu mp3e çevirince yasak. Telif hakları böyle bişey işte