Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneme Odası
Sponsorlu Bağlantılar
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Tema beğenmem kolay kolay belki binlerce denedim ama sizinkiler başka
haltie
Üye
abi bir pizero tema paketi var premium onu denedinmi üstüne tanımam sadece onları kullanıyorum
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Evet İndirdim daha denemedim aklımda
EroL
Emekli Yönetici
Aılıstratoru bulabilsem bende tema yapımına başlayacağım, öyle bi hevesim var ama bi illustrator lazım :Hmmm
yok hacı ben teoride okuya okuya kaptım işi ama pratikde deneme yapmam lazım onun içinde bi İlaÇ lı adobe illustrator lazım bendeki photosop. photosopla olmayi
Samsunspor
Emekli Yönetici
bu geje bunLarı test edeLim ..
EroL .. HaLit ... Mehmet .. ve Ben
EroL
Emekli Yönetici
bi bardak eksik güven abi ben bardakta içmem zaten
haltie
Üye
ijelimmm abeee abi şöyle bu grup reelde otursak masaya sahilde öğlen vakti hafif yel esecek off diyorum benim planlar nasıl abi
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yerim ben o planı of diyorum +rep
EroL
Emekli Yönetici
o plandan bi tanede bana ver Halit
haltie
Üye
birde dere kenarı var mehmet abi biz olucak gündüz açıcaz şişeleri tısss lıkır lıkır arabayı alıcaz güven abimin profil şarkısını açıcaz kafalar kıyak olunca başlıcaz oynamaya bu plan nasıl
haltie
Üye
erolum buda sana hacı gece grup aynı isada var birde o içince sapıtıyor gerçide neyse
bu grup gece çıkacaz dağa acacaz damar müzik muhabbet muhabbet sabaha kadar ijejezzz
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İçmiş kadar olduk be plana bak 100000 numero
EroL
Emekli Yönetici
o planda güzelmiş halit ikisinide alayım ben
haltie
Üye
aynen süper ya planı yapan adamlara bak biri adana biri sivas biri bursa biri kayseri biri samsun
haltie
Üye
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bana plan ver Halit paket olsun yanlız
haltie
Üye
dayı msnden bir plan yazdım güven abime sana der o bomba