Perfect! Üye minoo' Alıntı: hyr abi deilm eski hattm kampsdu ama bu deil bn sna 106 ekran yolliym abi Genişletmek için tıkla ... 152 inch yanındakide hediye
minoo' Alıntı: hyr abi deilm eski hattm kampsdu ama bu deil bn sna 106 ekran yolliym abi Genişletmek için tıkla ... 152 inch yanındakide hediye
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Diğer hattım kampüslü günde 50 kuruşa 15 mb veriyolar ayda 15 tlye 450 mb internet ediyo daha hesaplı bence
Diğer hattım kampüslü günde 50 kuruşa 15 mb veriyolar ayda 15 tlye 450 mb internet ediyo daha hesaplı bence
minoo Üye halil09' Alıntı: 152 inch yanındakide hediye Genişletmek için tıkla ... hadi ordan be snki qerçkten yollicam
halil09' Alıntı: 152 inch yanındakide hediye Genişletmek için tıkla ... hadi ordan be snki qerçkten yollicam
Perfect! Üye Mehmet' Alıntı: operayla filan girmiyomusun kendi tarayıcısı çok yakar Genişletmek için tıkla ... opera kullanıyorum gereken bütün programlar mevcut --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: hadi ordan be snki qerçkten yollicam Genişletmek için tıkla ... sen yollucan sankide
Mehmet' Alıntı: operayla filan girmiyomusun kendi tarayıcısı çok yakar Genişletmek için tıkla ... opera kullanıyorum gereken bütün programlar mevcut --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: hadi ordan be snki qerçkten yollicam Genişletmek için tıkla ... sen yollucan sankide
Perfect! Üye Mehmet' Alıntı: Resim kalitesini düşür Genişletmek için tıkla ... symbian opera da o yok ama resimler kapalı kullanıyom gerekirse açıyorum
Mehmet' Alıntı: Resim kalitesini düşür Genişletmek için tıkla ... symbian opera da o yok ama resimler kapalı kullanıyom gerekirse açıyorum
Perfect! Üye opera 5 jar opera 10 sis 10 daha iyi bide 5800 için daha kullanışlı denedm opera 5 i güzel olmadı
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Opera 5 hiç iyi değil haklısın ama 10 da çok yakıyor hem biraz yavaş yani bana göre ama ben ucweb kullanıyorum hem az yakıyor hem hızlı
Opera 5 hiç iyi değil haklısın ama 10 da çok yakıyor hem biraz yavaş yani bana göre ama ben ucweb kullanıyorum hem az yakıyor hem hızlı
tragedie Emekli Yönetici yok abi uyandı tv artık tekme atıyorum banamısın demiyor ses de gitti dizi oynarken agızlarını okuyorum artık
yok abi uyandı tv artık tekme atıyorum banamısın demiyor ses de gitti dizi oynarken agızlarını okuyorum artık
EroL Emekli Yönetici bu skyfire türkiyeden desteğini neden çekti ki ? Türkler youtube yerine başka başka video sitelerine girdiği için olabilirmi
bu skyfire türkiyeden desteğini neden çekti ki ? Türkler youtube yerine başka başka video sitelerine girdiği için olabilirmi