Deneme Odası

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani internet tarayıcısı youtube facebook gibi sitelerden video izliyosun ayni bilgisayar gibi oluyo telefon

minoo

Üye
aa qüzelmş o

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama 1 temmuzdan itibaren Türkiye ye hizmeti kestiler ama bende çalışıyo hala

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
He öyle galiba ama artık wlanla çalışmıyor sadece internet paketiyle oda çok yakıyor vodafonda limitsiz ama onuda sevmiyorum geçen turkcelden 8 gb paket aldım 80 liraya bunun için

minoo

Üye
He öyle galiba ama artık wlanla çalışmıyor sadece internet paketiyle oda çok yakıyor vodafonda limitsiz ama onuda sevmiyorum geçen turkcelden 8 gb paket aldım 80 liraya bunun için
bn de 100mb

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
100mb neki çerez 2 saatlik ömrü var

Praetor

Emekli Yönetici
Benim de 100 MB.
Ne zaman bittiğini bilmiyorum. Faturayı ödüyoruz ama...
Paketsiz internet kremsiz güneşlenmeye mi benzer acaba?.. Ne kadar yeriz? Kazığı?

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben aylık 1gb alıyordum yetiyordu böyle olunca yetmiyor tabe bu ay böyle olsun bakalım bolca video izleriz telide tv ye bağlıyorum al sana kocaman ekran

minoo

Üye
Benim de 100 MB.
Paketsiz internet kremsiz güneşlenmeye mi benzer acaba?.. Ne kadar yeriz? Kazığı?

--------------- Ekleme ---------------

Ben aylık 1gb alıyordum yetiyordu böyle olunca yetmiyor tabe bu ay böyle olsun bakalım bolca video izleriz telide tv ye bağlıyorum al sana kocaman ekran
oo süper tv kaç ekran

Perfect!

Üye
internet paketim olmadan asla 34 tlmne 1 gb veriyo turkcell onu almaya niyetlendim bakalım haftalık 50 alıyorum ayda 200 yapıyo hem aylık paketten daha hesaplı

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
72 ekran hacı 5+1 de var
Pınar sen genç tarifelimisin yani kampüslü

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim de 100 MB.

35 kb 2 kontör yani 50 kuruş maxide 1 saat dolaşmak paha biçilemez