deneme konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
bende yüklüyorum şuan bu programı.bakalım nasılmış.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

opera mini yada mobile ile şikayetler dahil hepsini yönetebiliyorum ben masaüstü açıp gerçi mobil biraz kasıntı ama olsun pc açmakla uğraşmıyorum en azından :)

Miniyle hic kasmadan ben de giriyorum ama ona da şarj dayanmiyo :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

evet :) sende daha az mı gidiyor? :D

Ben o kadar sık kullanıyorum ki telefonu arkadaşlarım "akciğerlerin mi yoksa telefonun mu desek telefonu seçersin" diyorlar :ehe

Data, senkronizasyon falan açıkken akşama kadar zor yetiyor :) Ama 3 g yi kapatıp senkronizasyonu da kapatıp işlemciyi conservative' e alırsam 2 gün rahat dayanır :) Bu arada sürekli mesajlaşan biriyim başımda bir bela var cevap atmayınca uyuz oluyor :ehe
Yani ekran da gün boyu açık, ki ekran en çok şarj yiyen zımbırtı... amoled de değil zaten somuru:

PriZm

PriZm

Üye

Ben o kadar sık kullanıyorum ki telefonu arkadaşlarım "akciğerlerin mi yoksa telefonun mu desek telefonu seçersin" diyorlar :ehe

Data, senkronizasyon falan açıkken akşama kadar zor yetiyor :) Ama 3 g yi kapatıp senkronizasyonu da kapatıp işlemciyi conservative' e alırsam 2 gün rahat dayanır :) Bu arada sürekli mesajlaşan biriyim başımda bir bela var cevap atmayınca uyuz oluyor :ehe
Yani ekran da gün boyu açık, ki ekran en çok şarj yiyen zımbırtı... amoled de değil zaten somuru:
benden sana tavsiye işlemciyi conservative'e alma.bazen sapıtıp telefon ekranı kapalıyken işlemciyi tam güç çalıştırabiliyor.onun yerine varsa smartassv2,ondemandv2,savebattery gibi governor modlarını dene :)

input/output sheduler ise simple io da kalsın en batarya dostu mod odur :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
İO scheduler zaten sio ayarlı :)

Smartassv2 zaten ondemand in duzenlenmiş hali :) Günlük kullanımda smartassv2 kullanıyorum zaten :)

Ondemand v2 hiç uzun süreli kullanmadım normal ondemand dan bir farkını göremedim..

Powersave de çok kötü be o ne öyle takıla takıla geliyor öyle animasyonlar falan :)

Tamam pil iyi dayanıyor ama performansı çok kısıyor..
Pil %15 altına düştüğü zaman işlemciyi 1.3ghz e alıp powersave moduna alınca iyi oluyor ama :ehe

PriZm

PriZm

Üye
İO scheduler zaten sio ayarlı :)

Smartassv2 zaten ondemand in duzenlenmiş hali :) Günlük kullanımda smartassv2 kullanıyorum zaten :)

Ondemand v2 hiç uzun süreli kullanmadım normal ondemand dan bir farkını göremedim..

Powersave de çok kötü be o ne öyle takıla takıla geliyor öyle animasyonlar falan :)

Tamam pil iyi dayanıyor ama performansı çok kısıyor..
Pil %15 altına düştüğü zaman işlemciyi 1.3ghz e alıp powersave moduna alınca iyi oluyor ama :ehe
hmm o zaman i9003 modelinde durumlar biraz farklı :D bende powersave modunda çok güzel smartassv2 ise yağ gibi valla:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Tapatalk deneme

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

benden sana tavsiye işlemciyi conservative'e alma.bazen sapıtıp telefon ekranı kapalıyken işlemciyi tam güç çalıştırabiliyor.onun yerine varsa smartassv2,ondemandv2,savebattery gibi governor modlarını dene :)

input/output sheduler ise simple io da kalsın en batarya dostu mod odur :)

Bu yazdıklarının Türkçe açıklamaları var mı Ali ?
Google çözemedi de :p

PriZm

PriZm

Üye
tapatalk deneme 2

bu tapatalk super birsey :D

PriZm

PriZm

Üye

Bu yazdıklarının Türkçe açıklamaları var mı Ali ?
Google çözemedi de :p

haha zaten türkce :D daha sonra ne ise yaradıklarını anlatırım :D

- - - Eklendi - - -

pardon konuyu kitledim yanlışlıkla tapatalk hatası :D

Revengeful

Emekli Yönetici
tapatalk deneme 2

bu tapatalk super birsey :D
Maxicep oraya ilk eklendiğinde konu taşıma işleminde falan kasıyordu o yüzden kullanmıyorum ama şuan nasıl bilmiyorum. Zaten Safari hızlı olduğu için ihtiyacım olmuyor.

PriZm

PriZm

Üye

Maxicep oraya ilk eklendiğinde konu taşıma işleminde falan kasıyordu o yüzden kullanmıyorum ama şuan nasıl bilmiyorum. Zaten Safari hızlı olduğu için ihtiyacım olmuyor.

şu anda bende kasma yok süper hızlı:) tabi dedigin gibi konu tasırken kasabilir belki :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

hmm o zaman i9003 modelinde durumlar biraz farklı :D bende powersave modunda çok güzel smartassv2 ise yağ gibi valla:ehe

Var ya bazen kafam atıyor satıp i9000 alasım geliyor ama sonradan da pişman olursam diye korkuyorum :)

Driver eksikliği yüzünden cm9/cm10 dan tam performans alamıyorum. (hw composer)

Değiştirirsem eğer driver sorununu da çözerlerse çok pişman olurum çünkü i9003te kullanılabilir 486mb ram var bu özelliği iyi :)

PriZm

PriZm

Üye

Var ya bazen kafam atıyor satıp i9000 alasım geliyor ama sonradan da pişman olursam diye korkuyorum :)

Driver eksikliği yüzünden cm9/cm10 dan tam performans alamıyorum. (hw composer)

Değiştirirsem eğer driver sorununu da çözerlerse çok pişman olurum çünkü i9003te kullanılabilir 486mb ram var bu özelliği iyi :)
i9000 de de swap var :D ve samoled :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...