opera mini yada mobile ile şikayetler dahil hepsini yönetebiliyorum ben masaüstü açıp gerçi mobil biraz kasıntı ama olsun pc açmakla uğraşmıyorum en azından![]()

Miniyle hic kasmadan ben de giriyorum ama ona da şarj dayanmiyo![]()
seninki symbian
7 saat gidiyor benimki, birde mobile ile açınca sayfaları beğen butonuda çıkıyor

seninki symbian![]()
sizde kaç saat gidiyor
tabi ben aşırı ağır kullanırım telefonu birde onun etkisi var 
max 4-5 saattabi ben aşırı ağır kullanırım telefonu birde onun etkisi var
![]()

evet
Yok artik![]()
sende daha az mı gidiyor? 
evetsende daha az mı gidiyor?
![]()

Ama 3 g yi kapatıp senkronizasyonu da kapatıp işlemciyi conservative' e alırsam 2 gün rahat dayanır
Bu arada sürekli mesajlaşan biriyim başımda bir bela var cevap atmayınca uyuz oluyor 

benden sana tavsiye işlemciyi conservative'e alma.bazen sapıtıp telefon ekranı kapalıyken işlemciyi tam güç çalıştırabiliyor.onun yerine varsa smartassv2,ondemandv2,savebattery gibi governor modlarını dene
Ben o kadar sık kullanıyorum ki telefonu arkadaşlarım "akciğerlerin mi yoksa telefonun mu desek telefonu seçersin" diyorlar
Data, senkronizasyon falan açıkken akşama kadar zor yetiyorAma 3 g yi kapatıp senkronizasyonu da kapatıp işlemciyi conservative' e alırsam 2 gün rahat dayanır
Bu arada sürekli mesajlaşan biriyim başımda bir bela var cevap atmayınca uyuz oluyor
Yani ekran da gün boyu açık, ki ekran en çok şarj yiyen zımbırtı... amoled de değil zaten![]()

Günlük kullanımda smartassv2 kullanıyorum zaten 

hmm o zaman i9003 modelinde durumlar biraz farklıİO scheduler zaten sio ayarlı
Smartassv2 zaten ondemand in duzenlenmiş haliGünlük kullanımda smartassv2 kullanıyorum zaten
Ondemand v2 hiç uzun süreli kullanmadım normal ondemand dan bir farkını göremedim..
Powersave de çok kötü be o ne öyle takıla takıla geliyor öyle animasyonlar falan
Tamam pil iyi dayanıyor ama performansı çok kısıyor..
Pil %15 altına düştüğü zaman işlemciyi 1.3ghz e alıp powersave moduna alınca iyi oluyor ama![]()
bende powersave modunda çok güzel smartassv2 ise yağ gibi valla
benden sana tavsiye işlemciyi conservative'e alma.bazen sapıtıp telefon ekranı kapalıyken işlemciyi tam güç çalıştırabiliyor.onun yerine varsa smartassv2,ondemandv2,savebattery gibi governor modlarını dene
input/output sheduler ise simple io da kalsın en batarya dostu mod odur![]()

Bu yazdıklarının Türkçe açıklamaları var mı Ali ?
Google çözemedi de![]()
daha sonra ne ise yaradıklarını anlatırım 

Maxicep oraya ilk eklendiğinde konu taşıma işleminde falan kasıyordu o yüzden kullanmıyorum ama şuan nasıl bilmiyorum. Zaten Safari hızlı olduğu için ihtiyacım olmuyor.tapatalk deneme 2
bu tapatalk super birsey![]()
Maxicep oraya ilk eklendiğinde konu taşıma işleminde falan kasıyordu o yüzden kullanmıyorum ama şuan nasıl bilmiyorum. Zaten Safari hızlı olduğu için ihtiyacım olmuyor.
tabi dedigin gibi konu tasırken kasabilir belki 
hmm o zaman i9003 modelinde durumlar biraz farklıbende powersave modunda çok güzel smartassv2 ise yağ gibi valla
![]()

i9000 de de swap var
Var ya bazen kafam atıyor satıp i9000 alasım geliyor ama sonradan da pişman olursam diye korkuyorum
Driver eksikliği yüzünden cm9/cm10 dan tam performans alamıyorum. (hw composer)
Değiştirirsem eğer driver sorununu da çözerlerse çok pişman olurum çünkü i9003te kullanılabilir 486mb ram var bu özelliği iyi![]()
ve samoled