Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
deneme deneme sesim geliyomu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ademvehavva
Üye
Konu Sahibi
deneme deneme sesim geliyomu
buraya her şeyi yazabilirsiniz ÖZELLİKLE SAÇMALAMANIZ ÖNERİLİR!!
kurt bey
Üye
Dostum sen varken başkalarının saçmalamasına ne gerek var. Açtığın konu tek başına bi ömür yeter
Kimin ne yaptığı ortada arkadaşım. Sen ve senin gibiler maxiyi iyice zıvandan çıkardınız. Burda post kasıp rütbe yükseltmek için yapılmayan şaklabanlık kalmadı neredeyse. Seviyeyi el birliğiyle sıfıra düşürdünüz.
Kimin ne yaptığı ortada arkadaşım. Sen ve senin gibiler maxiyi iyice zıvandan çıkardınız. Burda post kasıp rütbe yükseltmek için yapılmayan şaklabanlık kalmadı neredeyse. Seviyeyi el birliğiyle sıfıra düşürdünüz.
burası gereksiz deneme mesajları bölümü istediğimi yazarım buraya yazı yazınca puanım artmıyor bilginize
Anıl Umut
Emekli Yönetici
kurtoğlu85 doğru söylüyor katılıyorum bu aralar zaten böyle yapanlarla doldu forum yok birden fazla üyelik ,bilmem deneme,daha bi sürü hoş olmayan şey........
ademvehavva
Üye
Konu Sahibi
yaaaaaaaw anlatamıyorum size kendimi galiba burası deneme mesajları bölümü bu bölümü ben açmadım daha burada açtığım ilk konu daha önceden girmiyordum bile siz girdiğinize göre sizde daha öncesinde çok yaptınız o dediklerinizi unutmayın bu bölümü ben açmadım.