deneme deneme sesim geliyomu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
deneme deneme sesim geliyomu
buraya her şeyi yazabilirsiniz ÖZELLİKLE SAÇMALAMANIZ ÖNERİLİR!!:heyo:

kurt bey

kurt bey

Üye
Dostum sen varken başkalarının saçmalamasına ne gerek var. Açtığın konu tek başına bi ömür yeter :)

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
kurt bey

kurt bey

Üye
bende senin gibiler saçmalasın diye açtım bu konuyu saçmalamaya devam et
Kimin ne yaptığı ortada arkadaşım. Sen ve senin gibiler maxiyi iyice zıvandan çıkardınız. Burda post kasıp rütbe yükseltmek için yapılmayan şaklabanlık kalmadı neredeyse. Seviyeyi el birliğiyle sıfıra düşürdünüz. :nono:

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
Kimin ne yaptığı ortada arkadaşım. Sen ve senin gibiler maxiyi iyice zıvandan çıkardınız. Burda post kasıp rütbe yükseltmek için yapılmayan şaklabanlık kalmadı neredeyse. Seviyeyi el birliğiyle sıfıra düşürdünüz. :nono:
burası gereksiz deneme mesajları bölümü istediğimi yazarım buraya yazı yazınca puanım artmıyor bilginize

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kurtoğlu85 doğru söylüyor katılıyorum bu aralar zaten böyle yapanlarla doldu forum yok birden fazla üyelik ,bilmem deneme,daha bi sürü hoş olmayan şey........

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
yaaaaaaaw anlatamıyorum size kendimi galiba burası deneme mesajları bölümü bu bölümü ben açmadım daha burada açtığım ilk konu daha önceden girmiyordum bile siz girdiğinize göre sizde daha öncesinde çok yaptınız o dediklerinizi
unutmayın bu bölümü ben açmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt