Demet Akalın: İyi ki Zamanında Sokak Kızı Olmuşum

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Demet Akalın: İyi ki Zamanında Sokak Kızı Olmuşum
Şarkıcı Demet Akalın, meslektaşı Hande Yener'in kendisiyle bir bilardo maçı yüzünden darıldığını söyledi. Eşi Okan Kurt'la Hande Yener'in o dönem birlikte olduğu popçu Sinan Akçıl'ın oynadığı bilardo maçını Akçıl'ın kaybetmesi üzerine sosyal medya üzerinden "İnşallah aşkta kazanırsın" yazdığını söyleyen Demet Akalın, "Kavga, daha doğrusu darılma oradan başladı. "Ben bunda bir iyi niyet görmüyorum" diye yazdı Hande" diye konuştu.

Hürriyet'ten Onur Baştürk'e konuşan Demet Akalın, "Bilmiyordum ki beraber olduğunuzu' dedim. O da, 'Senin yengen bile biliyordu' diye yazdı bana. Gölcük'teki yengem!" dedi.

"ARTIK İYİ BİR KIZIM"

Onur Baştürk'ün Demet Akalın'la yaptığı söyleşi şöyle: Röportaj başlamadan önce çocuk muhabbeti yapıyorduk. Bari oradan başlayalım. Hira hayatında neleri değiştirdi?: Daha iyi bir kız oldum! Tırnaklarımı söktüm. Bak törpülemedim, söktüm diyorum (gülüyor).

O kadar kötü bir kız mıydın yahu?: O işin gırgırı. Ama her şeyin altında başka bir şey arardım. Yıllar geçtikçe, kazık yiye yiye, insanlara güvenini kaybedip tuhaf bir şey oluyorsun. Karakterin değişiyor. Ama evlat sahibi olunca duygusallaşıyorsun. Bunu sadece anneler yaşamıyor, babalar da yaşıyor.

"GEREKSİZ KISKANÇLIKLARI VAR"

İkinci çocuk düşünüyor musun?: Şu an değil, ama ileride olabilir. Ama tabii Okan Bey'in kıskançlıkları devam ederse sanmıyorum (gülüyor).

Peki nasıl denge kuruyorsun: Kuramıyorum ki! (Gülüyor) Aslında kocamın içinde çok beyefendi kişilik var da, her zaman ortaya çıkarmıyor. Ama aramızda gerçekten güçlü bir sevgi var. O üzülmesin diye her şeyi pöf pöflüyorum. Aman aman diyorum. Sadece biraz gereksiz kıskançlıkları var.



"İYİ Kİ SOKAK KIZI OLMUŞUM"

Eh göz önündesin, popülersin: Ama evde pijama terliğim ya! Beni evde görsen, böyle gezme istersen adamı soğutacaksın dersin! Geçenlerde saçıma fön çektirdim. "Hayırdır" dedi, "Nereye?" Dedim ki "E sana çektirdim"... "Yok anam yok" dedi, "Git makyajını sil!" (Gülüyor) Ben de seviyorum kıskanılmayı, ama fazlası... Ay, adamı şikayet eder gibi oldum. Söylen söylen... Sonuçta insanın hayat arkadaşı olması güzel bir şey. Bir kere iyi ki çok genç evlenmemişim. İyi ki gezmiş, iyi ki bar bar dolaşmış, iyi ki o sokak kızı olmuşum! Şimdi gözüm hiçbir şeyde kalmadı.

"DOĞRU ADAMI BULDUYSAN YAP"

Bence güzel bir evlilik yaptım ve çok sevdiğim için Okan'a bir evlat verdim. Çünkü ben ilk zamanlar istemiyordum, çocuk düşmanıydım. O da yapıldı, eyvallah. Ama ondan sonrası inan sabır ve tahammülle alakalı şeyler. Sen karşındakini kendin gibi düşünürsen o evlilik ilerliyor. Bir de görüyorsun adam işin kolaylaşsın, yürüsün diye bir sürü güzellik yapıyor. Seni senden daha fazla düşünüyor. Sen de öyle düşünmek zorundasın. Onun kötü günü oldu, hadi bana eyvallah diye bir kafaya girersen olmuyor. Çocuk yapacak olanlara ben hep şunu diyorum, doğru adamı bulduysan yap. Öteki türlü sevimsiz oluyor. Çocuğa da günah.



"EVLENİRKEN BABASINA BAKACAKSIN"

Ne diyorsun son dönemde olanlara? Mesela Bade İşçil-Malkoç Süalp olayına?: Bade'ye çok üzüldüm. Başıma gelse aklımı oynatırdım. Bir de her şeyi bırak, evlenirken neye bakacaksın biliyor musun? Adamın babasına! Bence öyle. Mesela Okan'ın babası iş manyağı. 15 yıldır tatile çıkmamış. Gayet mazbut yaşıyor. Ona bakınca görüyorum, Okan yaşlanınca böyle olacak diyorum, oh ne güzel! Evine bağlı, çocuklarına düşkün, iş manyağı... Bizimkinin tek kusuru zamansızlık, çok çalışması.



"ÇOK DEDİKODU YAPIYORUZ"

Okan'ı üç kelimeyle anlatsan?: Merhametli, çok iyi bir baba ve eş. Bir de iyi arkadaş. Şikayet ediyorum ama çoğu kadınla yapamayacağım dedikoduyu onunla yapıyorum.

"SAHTEKARLIĞA GEREK YOK"

Artık şarkılar anında 1 milyon tıklamaya ulaşıyor. Mesela Gülben Ergen'in şarkısı çıktığının ertesi günü milyona ulaşmıştı: Sallasam mı buradan Gülben'e acaba? (Gülüyor) Buradan dışarı çıktığında duyuyor musun o şarkıyı? Ben mesela kendi şarkımı duyuyorum orada burada. Bir şarkı dışarıda çalıyorsa, olay bitmiştir. Mesela "Ders Olsun" şu an 6 milyon tıklamada. 20 milyon yaptıramaz mıydım? Bunun maliyeti ne kadar biliyor musun? 1.5-2 milyar mı ne? Ama neden öyle bir sahtekarlığın içinde durayım? O kendi kendini kandırmak oluyor.
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
860
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
15
Görüntüleme
523
MAERKEK


Üst Alt