Mali Özdemir
Üye
Dell Vostro V130 '' İş Odaklı Diz Üstü '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Dell firması Vostro ailesine bir yenisini daha ekledi.İş odaklı olarak gelen model satışa sunuldu.
Dell V130 olarak isimlendirilen Aliminyum/Magnezyum karışımı alaşımdan üretilen ve tasarlanan kalınlığı yanlızca 1.9Cm ye sahip modelin soğutma ayağı ise Intel'in yeni yüksek basınçlı soğutma teknolojisi HCT'ye verilmektedir.
Dell firmasının Vostro ailesine giren modelin özelliklerini halka aktaralım;
-13.3-inç büyüklüğünde WLED arka aydınlatmalı ekran
-Intel Celeron, Core i3/i5 ULV işlemci seçenekleri
-2GB bellek
-250GB sabit disk
-Ethernet, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları; seçime bağlı WiMAX
-Çoklu kart okuyucu, web kamerası, HDMI çıkışı modelin temel özellikleridir.
Linux işletim sistemi ve Celeron işlemci ile gelen taban konfigürasyonunun fiyat 429$ olarak belirlenmektedir.21 farklı konfigürasyona sahip olan dizüstünün üst versiyonlarında Windows 7 işletim sistemi,SSD sürücüler,daha yüksek bellek miktarı gibi artılar eklenebilmektedir.
Dell V130 olarak isimlendirilen Aliminyum/Magnezyum karışımı alaşımdan üretilen ve tasarlanan kalınlığı yanlızca 1.9Cm ye sahip modelin soğutma ayağı ise Intel'in yeni yüksek basınçlı soğutma teknolojisi HCT'ye verilmektedir.
Dell firmasının Vostro ailesine giren modelin özelliklerini halka aktaralım;
-13.3-inç büyüklüğünde WLED arka aydınlatmalı ekran
-Intel Celeron, Core i3/i5 ULV işlemci seçenekleri
-2GB bellek
-250GB sabit disk
-Ethernet, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları; seçime bağlı WiMAX
-Çoklu kart okuyucu, web kamerası, HDMI çıkışı modelin temel özellikleridir.
Linux işletim sistemi ve Celeron işlemci ile gelen taban konfigürasyonunun fiyat 429$ olarak belirlenmektedir.21 farklı konfigürasyona sahip olan dizüstünün üst versiyonlarında Windows 7 işletim sistemi,SSD sürücüler,daha yüksek bellek miktarı gibi artılar eklenebilmektedir.