Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
deli olcan galaxy s 2 ye hd oyunları yükleyemiyorum :@:@ TELEFONUMU ANDROİD MARKETE TANITAMIYORUM YA
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020
Üye
Konu Sahibi
deli olcan galaxy s 2 ye hd oyunları yükleyemiyorum :@:@ TELEFONUMU ANDROİD MARKETE TANITAMIYORUM YA
deli olcan galaxy s 2 ye hd oyunları yükleyemiyorum
VE TELEFONUMU ANDROİD MARKETE TANITAMIYORUM YAAA
rstsn
Üye
oyunları yüklemek için ne yapıyosun belki bi yerde hata yapıyorsundur
hangi oyunu yükleyemiyorsun.bence şöyle bir yanlışa düşüyorsun.oyunun apk dposyası mutlaka yüklenir.eğer sen tegra oyunu yükleyip çalıştırmaya çalışıyorsan onun için emulatöre ihtiyacın olacak.ilk önce yükleyemiyorumdan kastını bi anlat.ben şimdiye kadar oynamadığı oyun görmedim.asphalt 6 tam 1 gb lık bir oyun.manyak gibide oynuyor cihaz kardeşim. android marketi pc den mi tanıtamıyorsun yoksa cepten mi.herneyse ikisi içinde mutlaka gmail hesabı gerekiyor haberin ola.
ozan2020
Üye
Konu Sahibi
asphalt 6 bende demo yükleniyor ve gmail hesabım var telden giriyorum ama yükliyemıyorum
muscler
Üye
yüklenmeyen nedir hatamı veriyor açmıyormu apk.lermi açılmıyor ? tam açıklama yaparsan yardımcı olabilirz