deli olcan galaxy s 2 ye hd oyunları yükleyemiyorum :@:@ TELEFONUMU ANDROİD MARKETE TANITAMIYORUM YA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
deli olcan galaxy s 2 ye hd oyunları yükleyemiyorum :@:@ TELEFONUMU ANDROİD MARKETE TANITAMIYORUM YA
deli olcan galaxy s 2 ye hd oyunları yükleyemiyorum

VE TELEFONUMU ANDROİD MARKETE TANITAMIYORUM YAAA :@

rstsn

rstsn

Üye
oyunları yüklemek için ne yapıyosun belki bi yerde hata yapıyorsundur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bu telefona normal hd oyun yükleyemezsın. Çift çekirdekli telefonlara özel oyunlar çıkacak.

Ama Bunları yükleyebilirsin.:oke: :

www.maxicep.com/android-oyun/galaxy-s2-icin-16-tane-hd-gameloft-oyunu-514225.html

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
yok onlarıda nasıl yükleniyo bilmiyorum ya :) ya pişman oldum aldıma ha :)

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
valla aradım aradım blamadım biliyosan acıkla yaw

şazenuş

şazenuş

Üye

hangi oyunu yükleyemiyorsun.bence şöyle bir yanlışa düşüyorsun.oyunun apk dposyası mutlaka yüklenir.eğer sen tegra oyunu yükleyip çalıştırmaya çalışıyorsan onun için emulatöre ihtiyacın olacak.ilk önce yükleyemiyorumdan kastını bi anlat.ben şimdiye kadar oynamadığı oyun görmedim.asphalt 6 tam 1 gb lık bir oyun.manyak gibide oynuyor cihaz kardeşim.:nono: android marketi pc den mi tanıtamıyorsun yoksa cepten mi.herneyse ikisi içinde mutlaka gmail hesabı gerekiyor haberin ola.

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 bende demo yükleniyor ve gmail hesabım var telden giriyorum ama yükliyemıyorum

muscler

muscler

Üye
yüklenmeyen nedir hatamı veriyor açmıyormu apk.lermi açılmıyor ? tam açıklama yaparsan yardımcı olabilirz

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
samsung appsden yüklemeye calışıyorum sürüm kurtarmıyor diyor androiden gameflot oyunlarını yüklüyorum hep demo cıkıyo

muscler

muscler

Üye
sana sitemizdeki oyunlari indirmeni oneririm

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
site derken hangi site :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt