Dehşet Modifiye... (kayseri)

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
alet ıyıymıs!!!ama jantlar bıraz kucuk kacmıs galıba 17!18 olsa daha ıyı olurdu!!!yınede guzel!!

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Güzel resimler.

keano

Üye
aboo o focus nedir oyle... ya bak araba firmalari dizayn muhendislerine yiginla para veriyolar o modeli yapsinlar die... millet gelip laaank diye sipastik bi bodykit takiyo.. herkes kendini bilgisayar oyununda sanmaya basladi bu aralar yav... neyse zevkler renkler ayri tabiikide (ozellikle benim kozmetik modifiye sevgim gayet az, arabanin asil seklini bozmadan yapmak lazim)

o 323de ejder vinyl'i ve cantlarla olayi koparmis, onun bodykit daha sade,

focus feci cosmus yaa... on tamponda kumes teli... insallah araba yuksek bi modeldir... yoksa motor sesi eksozlarda yanki yapiyo aceip sacma sesler cikio i$cilik guzel ama

crazy_amigo birader zor olmuo mu cidden ya turkiye yollarimizda alcacik arabayi vurmak.. kiyamam ben (bi de o arkadaki 3 anten ne?)

CannYFoX

Üye
gayet güzel bir resim ellerine sağlık.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
crazy hakkaten yaa ankarada o araba hasat oluyodur bee yollar iice bozuldu bide gecen bizim arbayla cukura dustuk 2 tane 17 inc jant parcalandı bee allahtan garantisi war

Salihyet

Salihyet

Üye
benimle doğru konuş slayer senin seviyene düşmeyeceğim slayer bunu bil

slayer

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Feb 26 2006, 12&#58;20 PM) [post=286631]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
senin açından düşünecek olursak: benim seviyeme düşülmez; Yükselinir....
"Beyfendi" vb. kelimelere mi alındın... Özür.. "Beyfendi" demem bundan sonra...Tabi insanların seçimlerine saygı göstermek lazım...
proglemin varsa yine PM at. Etrafı kirletme...

ibonline

ibonline

Üye
mpx in cekimimi resimler cok kötü arabayıda beyenmedim siz vandaki ferrariyi görün...
googlede bir arayayım...

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
abicim o focusun arka stop lambaları nerde

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Feb 26 2006, 12&#58;51 PM) [post=286647]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Feb 26 2006, 12&#58;20 PM) [post=286631]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
senin açından düşünecek olursak: benim seviyeme düşülmez; Yükselinir....
"Beyfendi" vb. kelimelere mi alındın... Özür.. "Beyfendi" demem bundan sonra...Tabi insanların seçimlerine saygı göstermek lazım...
proglemin varsa yine PM at. Etrafı kirletme...
[/b][/quote]
pm attıkta noldu ters ters cevap verdin

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşlar araba abimin cok masraflı olu dergilerde yayınladı yarın videosunu ve resimlerini foruma koyucam araba nasıl olmuş görursunuz içini dışını heryerini cekicem

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bekliyoruz crazy , merka ettim açıkçası

RockFord Fosgate

Üye
bende:) hangı dergıye cıktı yaw???bende tunıng turkıye ve tr tunıng ın her sayısı war hatırlamadım:(( heralde max tunıng veya baska bı dergıye cıktı&#33;&#33;ama araba guzel hakkaten keske 18lık jant olsaydı&#33;

gknky

gknky

Üye
bende merak ettim ya şimdi

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hadi bakalım amigo koyda gorelim bi fotoları yaw

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
güzel