degerli maxicep ailesi yarin tel aliyorum tavsiye lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
degerli maxicep ailesi yarin tel aliyorum tavsiye lazim
ben tel cogunlukla oyun icin kullaniyorum ve max 850 tl daha fazla olmazmis herkes bisey diyor kararsisizim.

sizse
galaxy beam
s3 mini
htc serisinden biride olur
yani sizde bu saydiklarim disinda da onerrbilirsiniz

hurol1

Üye
s3 mini

enes122

enes122

Üye
50tl daha ekle paralel ithalat galaxy s2 al hem ekrani buyuk hemde donanım olarak en iyisi o aralarında

enes122

enes122

Üye
kaçak degilde yine ithalatçı firma tarafından garantili 2yil

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaslar baska onerisi olan ne derseniz o telefonu alocam

hurol1

Üye
Motorola razr

- - - Eklendi - - -

Motorola razr

slhtnr

slhtnr

Üye
s2 iyidir hoştur :D

skylinegti

skylinegti

Üye
kesinlikle lg optimus l9 almanızı öneririm tamda sizin istediğiniz fiyatta...

Invoke

Invoke

Üye
Bu fiyata alacağın hiç bir tel. her oyunu açamaz, sana biri diyorsa hepsini açar diye emin ol yalan söylüyor, çok acaip grafikli telefon oyunları var artık :D
Ama S2 idare edecektir, çoğunu açar, kötü performans vermez, pişman edeceğini sanmam.
L9 ile farkına gelirsek S2nin, S2de dahili hafıza daha yüksek, en son jb aldı. Ötesini alır mı bilmem ama lgden daha çok desteği olacağına eminim... Ya da şöyle diyim, l9da jb almış. ama bir sorun olduğunda s2 kullanıcısı daha çok olduğundan o sorunu çözme ihtimalin daha yüksek, anlatabildim mi.
Ayrıca gpusuna gelirsek de mali400mp l9unkinden(powervrsgx 540) iyidir.
Daha iyi performans verir yani S2, oyun konusunda.

L9un ekranı daha kaliteli (IPS) S2ye göre. Biraz da büyük ayrıca belki daha hoş olabilir 4,7" ama S2 de küçük sayılmaz 4.3"

skylinegti

skylinegti

Üye
lg l9 ile her oyunu oynarsın hafızası az 2.33 gb ama root yaptın mı sorun falan kalmaz...ama karar sana kalmış...

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyata alacağın hiç bir tel. her oyunu açamaz, sana biri diyorsa hepsini açar diye emin ol yalan söylüyor, çok acaip grafikli telefon oyunları var artık :D
Ama S2 idare edecektir, çoğunu açar, kötü performans vermez, pişman edeceğini sanmam.
L9 ile farkına gelirsek S2nin, S2de dahili hafıza daha yüksek, en son jb aldı. Ötesini alır mı bilmem ama lgden daha çok desteği olacağına eminim... Ya da şöyle diyim, l9da jb almış. ama bir sorun olduğunda s2 kullanıcısı daha çok olduğundan o sorunu çözme ihtimalin daha yüksek, anlatabildim mi.
Ayrıca gpusuna gelirsek de mali400mp l9unkinden(powervrsgx 540) iyidir.
Daha iyi performans verir yani S2, oyun konusunda.

L9un ekranı daha kaliteli (IPS) S2ye göre. Biraz da büyük ayrıca belki daha hoş olabilir 4,7" ama S2 de küçük sayılmaz 4.3"

cok saol yorumun icin

- - - Eklendi - - -

lg l9 ile her oyunu oynarsın hafızası az 2.33 gb ama root yaptın mı sorun falan kalmaz...ama karar sana kalmış...

root filan ugrasmak istenemki yorum icin tsk

- - - Eklendi - - -

peki.arkadaslar s3 mini ye ne dersiniz??

rodinatr

rodinatr

Üye
Kesinlikle s3 mini.. siddetle tavsiye edilir. Pisman olmazsin

Invoke

Invoke

Üye
S2 kesinlikle daha iyidir s3 miniden.

MrExpert

MrExpert

Üye
Paralel s2.

enterneoll

enterneoll

Üye
ithal s2 veya s3 mini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt