Dostum o dediklerin amerika da oluyor türkiyede böyle şeyler için uğraşacaklarını sanmamŞimdi IP adresinden mekanını tespit ettik polisi aradım kazı çalışması yapacaklarını söylediler.

demek ki altınlar ikiye bölünecekkardesim urfanin neresindesin bende urfaliyim birecikliyim

Şimdi IP adresinden mekanını tespit ettik polisi aradım kazı çalışması yapacaklarını söylediler.
demek ki altınlar ikiye bölünecek
himmet abey beni de everecek misin???

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ulan x işareti diye dalga geçtiniz harbiden x işaretini buldum resme dikkatli bakın görceniz![]()
daha çok macera peşinde5 ocaktan beri yazmadı. Parayı buldu, bizi unuttu kesin.
5 ocaktan beri yazmadı. Parayı buldu, bizi unuttu kesin.
bu daha çok artı işaretine benziyor
olur mu yav dörde bölünmesi lazımdemek ki altınlar ikiye bölünecek
himmet abey beni de everecek misin???

hangi sehirde bu isaret
kardesim urfanin neresindesin bende urfaliyim birecikliyim
önce ikiye sonra üçe en son dörde bölünüyordu şimdilik iki. kardeşi olduğunu iddia edenler varsa çıksın son iki kontejyan kaldı?olur mu yav dörde bölünmesi lazım
tomofil de alırız dey mi?![]()

@yunus4554 sen ben bir de defineci arkadaş. dort kişiyiz işteönce ikiye sonra üçe en son dörde bölünüyordu şimdilik iki. kardeşi olduğunu iddia edenler varsa çıksın son iki kontejyan kaldı?![]()

beni everin bir de otomofil alın yeter gerisi size kalsın@yunus4554 sen ben bir de defineci arkadaş. dort kişiyiz işte![]()

Bana da kümes alın@yunus4554 sen ben bir de defineci arkadaş. dort kişiyiz işte![]()

Bana da kümes alın@yunus4554 sen ben bir de defineci arkadaş. dort kişiyiz işte![]()