Baydırman
Moderator
kaşığı al şekeri ver. kıtlama yapayım madem.sana şekersiz var ama yanına kaşık da hediye ediyoruz![]()
kaşığı al şekeri ver. kıtlama yapayım madem.sana şekersiz var ama yanına kaşık da hediye ediyoruz![]()
kaşığı al şekeri ver. kıtlama yapayım madem.

gel sanada çay varDadaş mısın ?![]()
şekersiz ama :gel sanada çay varşekersiz ama :

toz şeker olur muOo kıtlamanız varsa çakayım bi porsiyon![]()

toz şeker olur mu![]()

Tamam neyse bonzai döküp içerim sorun değil![]()

değilimDadaş mısın ?![]()

Sıcaksa alırımister misin

bu deep webte katil işkence öldürme kesme biçme gibi videolar felan varmış yeni duymuştum tor browseri indirdim ama bulamıyorum nerden bulcam bunları
Hiç bakma psikolojin bozulabilir + yakalanabilirsin.bu deep webte katil işkence öldürme kesme biçme gibi videolar felan varmış yeni duymuştum tor browseri indirdim ama bulamıyorum nerden bulcam bunları
Hidden wiki'den bulabilirsin veya:bu deep webte katil işkence öldürme kesme biçme gibi videolar felan varmış yeni duymuştum tor browseri indirdim ama bulamıyorum nerden bulcam bunları
verdiğin linkler farklı linkler çıkartıyo karşıma ama sağol sayende ucuza tüfek felan satan yer buldumHidden wiki'den bulabilirsin veya:
1- kkkkkku5juzqh33a.onion
2- bdpuqvsqmphctrcs.onion
Bunlara bakabilirsin. Yaklaşık 5k link var.

Zaten linkten link çıkar. Bu böyledir.verdiğin linkler farklı linkler çıkartıyo karşıma ama sağol sayende ucuza tüfek felan satan yer buldum![]()

Hayır.Deep webe paraylamı girdin?