O bayrakmıydıışıd bayragına benziyo

arama motorlarının bulamadığı her şey deep webdirBöyle bir yerde böyle bir site olması ilginç geldi bana. Çok popüler bir site olmuş deep webte.
bir bit yeniği olmasın o sitedeBöyle bir yerde böyle bir site olması ilginç geldi bana. Çok popüler bir site olmuş deep webte.

Yoktur bence.bir bit yeniği olmasın o sitede![]()
ilginç amaYoktur bence.

Beyler deepweb darkwep falan birer nikten ibaret,gerçek deepweb internetin görünmeyen yüzüdür tarayıcılarda,arama motorlarında bulunamayan ağ maskesi olmayan ip yazılarak girilen sitelerdir diye biliyorum.
Bunun kullanımı çok değişir,kimisi kötü amaçlarına alet eder uyuşturucu madde ticareti olsun kaçak eşyalara kadar.
Şirket bilgilerini depolayanda var ikiside deepweb e giriyor.
Bu arada bu deepweb öğrenildiğinden beri isimden prim yapıp forum açıyorlar.Bunlarada kanmayın,
Ben şahsen ifşa ve rap albümleri indirme amaçlı kullanıyorumAynen gerçek deepwebe Tor Browser ile hiddenwiki diye biyerden ulaşırsın silah,uyuşturucu,insan kaçakçılığı, +18 işkenceli fanteziler,kiralık katiller kolay bir şekilde bulunabilir yanı sıra deepweb forumları var ama gerçek deepweb değil sadece ifşa veya +18 görüntüleri, işkenceleri felan koyuyorlar ve her türlü haklara sahipler yasal izinleri olduğu için.

Ben şahsen ifşa ve rap albümleri indirme amaçlı kullanıyorum![]()

Ben şahsen ifşa ve rap albümleri indirme amaçlı kullanıyorum![]()
ister misiniki şekerliyse ben içebilirimister misin
sana şekersiz var ama yanına kaşık da hediye ediyoruziki şekerliyse ben içebilirim