DEdit v0.80(12) Türkçe S60v3 Unsigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DEdit v0.80(12) Türkçe S60v3 Unsigned

Metin Editörüdür.
Bu yeni sürümünde birçok değişiklik yapılmış, ama çeviri yaparken ve kullanırken birçok sorunu ile karşılaştım ama yinede kullanmaya değer..

Not: Bu sürümün Türkçe dili mevcut idi ama hiç güzel bir çevirisi olmadığı için baştan çevrilmiştir.. Neredeyse her yerini çevirdim ama bazı yerler kısaltmadır..
Not: Yazı fontu küçük gözükmekte ve bazı yerler okunamamakta resimde ama bu benim fontumdan dolayı, ayrıyetten programın içindede font boyutu ayarlamak mevcut..

Ekli dosyalar

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

Tepkiler: Mesut Aktaş

ismail

Üye
abi
Evet açıklamayı yapmışsın

Teşekkürler! Çok güzel olmuş. Yalnız Juri Bakuminin sitesinde yok bu versiyon. Gerçi Jurinin çoğu programı yok sitesinde Beta aşamasında kalan bir sürüm mü yoksa başkaları tarafından mı geliştirildi?

Tek eksiği menülerde gezinirken menü ağacında geri dönüşün olmaması. Son 20 dosya geçmişini 99 a kadar artırabilirsiniz. (c/data/ded/ded.ini) dosyasını deditle açıp "ihistory conunt=20" değerini "ihistory conunt=99" şeklinde değiştirip kaydederseniz 99 geçmiş dosyayı hatırlar bu sayede geçmişden dilediğinizce dosya seçip düzenleyebilirsiniz.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Evet bu sürüm arada kalan beta ve baya eksik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...