yazık yazık:ağla:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ağlaması gereken osmanlıya sahip çıkan dedeyi banlayanlardır diye düşünüyorumyazık yazık:ağla:
tanıdığım yöneticiler bu işi bıraktıktan sonra ban cezası alıyorlar bu 3 oldu ilginçağlaması gereken osmanlıya sahip çıkan dedeyi banlayanlardır diye düşünüyorum

haklısınıztanıdığım yöneticiler bu işi bıraktıktan sonra ban cezası alıyorlar bu 3 oldu ilginç
video ya bayıldım![]()
Kurallar herkes için geçerlidir arkadaşlar.

tanıdığım yöneticiler bu işi bıraktıktan sonra ban cezası alıyorlar bu 3 oldu ilginç
video ya bayıldım![]()

Dede, kendisine saygı duyduğum birisidir. Forum kurallarını uygularken herkese eşit davranıyoruz arkadaşlar. Kural ihlali yapmış ve bunun sonucunda banlanmıştır.
Ayrıca şu an kendi isteğiyle forumdan uzaklaşma yok ki
Bir gün herkes banlanacak

tanıdığım yöneticiler bu işi bıraktıktan sonra ban cezası alıyorlar bu 3 oldu ilginç
video ya bayıldım![]()

Symbiancıyızbırgun sıra sanada gelebılır... kurallar sadece eskı yonetıcıler ıcın gecerlı degıl yaşayan son symbıancı![]()

Symbian? En son 2000 de duymuştum kelimeyi anlamı neSymbiancıyız![]()

Düşün bakıyım belki hatırlarsınSymbian? En son 2000 de duymuştum kelimeyi anlamı ne![]()

Symbiancıyız![]()

daha symbiancı çok dostum rus moderatör arkadaşlar var işin ehli insanlar onlar da bırakmadıbırgun sıra sanada gelebılır... kurallar sadece eskı yonetıcıler ıcın gecerlı degıl yaşayan son symbıancı![]()