Decompile_v.1.20

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
Decompile_v.1.20
Decompile programı, pyhyon'un *.py ve *.pyc dosyalarını birbiriyle decode etmesini sağlar... Yani py dosyasını sıkıştırıp pyc, pyc dosyasınıda çözerek yazılabilir py haline getirebilirsiniz...

Sanırsam program sadece N serisi telefonlarda çalışmakta.. (N70te çalışıyor fakat 6600da çalıştıramadım...)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: punqermojo, mazlum1790 ve yunus3787

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi

matt.yamato

matt.yamato

Üye
kardeş sağol bi sorum var bu uygulamanın boyut sınırı var mı

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
Evet sınırı var...

Zaten sınır olmayanıda 20kb. tan fazlasını decompress etmiyor... Bu yüzden en ideali ve yapılan işlemi göstereni bu...:oke:

matt.yamato

matt.yamato

Üye
Evet sınırı var...

Zaten sınır olmayanıda 20kb. tan fazlasını decompress etmiyor... Bu yüzden en ideali ve yapılan işlemi göstereni bu...:oke:

kardeş daha fazla boyutlu .pyc leri nasıl .py yapabilirim çok lazım da o yüzden lütfen bi bilgi verirsenz sevinirim

dada21

dada21

Üye
bu program zaten mevcut ama yine de sağol önizlemeler 6600 dan mı fontun güzelmiş paylaşabilirmisin?

yunus3787

yunus3787

Üye
Teşekkürler...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
kardeş daha fazla boyutlu .pyc leri nasıl .py yapabilirim çok lazım da o yüzden lütfen bi bilgi verirsenz sevinirim

Hocam zaten 20kb.tan yukarısını telin işlemcisiyle çözmek mümkün olamaz bence... bunun için bir pc programı olmalı... olmalı olmasınada valla bende yok...:oke:

bu program zaten mevcut ama yine de sağol önizlemeler 6600 dan mı fontun güzelmiş paylaşabilirmisin?

Tabii ki hocam, en kısa zamanda:oke: program hakkında, zaten senin py bombacıda var ama bundaki işlemle ilgili ayrıntı veriyor diye kullanıyorum, pek aktif olmadığımdan takipte edemiyorum siteyi.. verildiyse özür dilerim..:lol

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
paylaşım için sağol keşke 6600 da da çalışsaydı

macman

macman

Üye
tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt