deccalın resmi

Sponsorlu Bağlantılar

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
deccalın resmi
pakistanda gazetelerde yayınlanmış,ne kadar doğru bilinmez.

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
buda arapca yazılanların açıklamasıymış.
DeccaL

Pakistanın lahur köyünde fakir bir dul kadının oğlu olan, babasi kabileler arasında olan bir çatışmada ölmüş, çocuk tek gözlü doğmuş iki kasın arasında anası bunu doğurduktan sonra bunu saklamış kimseye göstermemiş korkunç şekli yüzünden ta ki her dışarı çıkışında kadın elbisesi ile yüzünü örterek dışarı çıkartıyordu.
Çocuk büyüdü ismi masum çocuktaki zekâ fark edilince onu bir büyücü alıp büyüttü sonra cin ve şeytanlarla olan ilim ile uğraştı o kadar namı yükseldi ki tüm Pakistan da ismi yayıldı.
Birçok iyileşmeyen hastalıkları iyileştirdi çok harikulade olaylar yapıyor
eğitimini bitirdikten sonra yüzünü açtı tek gözle milletin karşısına çıktı, millet korkmaya başladı. Birçok harikulade şeyler yapıyor bunlardan: elini ateşe atıp yanmıyor, taş ve cam yiyor, deniz suyundan içiyor, elini her cansıza işaret ettiyse yanına geliyor o cansız hareket ediyor çağırmasına icabet ediyor, topraktan altın yapıyor ve korumasını ise bir kedi üstlenmiş.
Namı yayıldığında devlet bunu yakalıyor ve hapse atıyor ama onu yakaladıktan sonra acayip olaylar oluyor hapishanedeki bütün polisler korkudan ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Çünkü her ne kadar kapıları üzerine kıtladılarsa kapılar kendilerinden açılıyor en sonunda devlet çaresizlikten bunu salı veriyor ve serbest bırakıyor.
Bu arada devlet din adamları ve âlimlerden yardım istiyor ama hiç kimse buna karşı bir şey yapamıyor. En sonunda devlet bunu öldürmeye karar veriyor ama hiç bir silah ona islemiyor.
Devlet âlimlerden yardım isteyince bir âlim hadislere dayanarak bunun deccal olduğunu açıklıyor ve bir ara sonra kayıp olacağı ve horasana gidip oradan çıkacağını açıklıyor.
ama diğer alimler ise bu deccal değil de büyük bir büyücü olduğunu söylüyorlar gidip yakalandıktan sonra onun sihrini iptal edeceklerini söylüyorlar, ertesi gün bunun evine baskın yapıyorlar aynen olan oluyor masum kayıplara karışıyor ve nereye gittiğini kimse bilmiyor.
Acaba bu deccal mıdır âlimlerin dediği gibi?

Hz. Huzeyfe radıyallahu anh anlatıyor: Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

Deccal çıktığı vakit beraberinde su ve ateş vardır. Ancak halkın ateş olarak gördüğü tatlı sudur; halkın su olarak gördüğü ise yakıcı bir ateştir. Sizden kim o güne ererse, halkın ateş olarak gördüğüne düş(meyi kabul et)sin. Çünkü o, tatlı soğuk sudur.

Buhari, Fiten 26, Enbiya 50; Müslim, Fiten 105, (2935); Ebu Davud, Melâhim 14, (4315),

Allahın gönderdiği her peygamber, ümmetini onunla inzar etti. Nuh aleyhisselam ümmetini onunla inzar etti, ondan sonra gelen peygamberler de. O, sizin aranızda çıkacak. Onun hali sizden gizli kalmayacak. Rabbinizin tek gözlü olmadığı size kapalı değildir. O ise sağ gözü kör birisidir. Onun gözü, sanki (salkımdan) dışa fırlamış bir üzüm danesi gibidir. (İki gözünün arasında ke-fe-re yani kâfir yazılmış olacaktır. Bunu her Müslüman okuyacaktır).

Buhari, Fiten 27; Müslim, Fiten 100-103, (169)-(2933).

Allah’u Teala mü’minlere Deccal’ı tanıma imkânı sağlayacak ve onun oyunlarına karşı bir firaset ihsan edecektir. Enes (R.A.)’den rivayetle Efendimiz buyurur: “Deccal’in iki gözü arasında kalın bir hatla belli olan (her mü’mine aşikâr) kâfirun(yazısı) vardır. Sonra onu heceledi Ke-fe-re.
h

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arabstan'da teknolojiye ayak uydurmaya başlamış.. :)

__Midas__

__Midas__

Üye
ilginç bir fotoğraf , yazılanlarda hayli ilginç ama gerçeklik payı düşük....

darkred

darkred

Üye
__Midas__' Alıntı:
ilginç bir fotoğraf , yazılanlarda hayli ilginç ama gerçeklik payı düşük....
+1 ayenen katılıyorum...

ocu77

ocu77

Üye
resim enterasan..doğrusunu Allah bilir.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
bilinmez bunlar...

Nazy

Nazy

Üye
böyle bişey olsa bunu sadece biz değil dünya bilirdi
bir ara vardıya sakallı bebek olayı
3 sene sonra kıyamet kopacak dediler 8 yıl oldu tık yok

iOS Developer

iOS Developer

Üye
:kop:

madhead

madhead

Üye
şekil olarakta deccal vasıflarına pek uymuyor..deccalin iki gözünden birininn kör olduğu söyleniyor..ama bu arkadaşın sadece tek gözü var..onada bişi olsa saksı gibi oturacak zaten..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
:| ...

FanaTürk

FanaTürk

Üye

Fotoğrafın üzerine tıklamak suretiyle orjinal boyutunu görebilirsiniz.

Exalans

Exalans

Üye
darkred´isimli üyeden Alıntı
+1 ayenen katılıyorum...

+1!
+1 millet neler çıkarıyo şuanda gündem d@bbe

Caine

Caine

Üye
2 başlı inek ve yapışık cocuk doguyor. 3 başlı civciv cıkıyor. tek gozlu insan olunca hemen deccal diyolar yaaa. saçmalık bencee. sadece allahın o insana uygun gördüğü şekil öylee. allah yardımcısı olsun. yerinde olmak istemezdim, rabbime şüküler olsun :(

researcher

Üye
Hatırlarmısınız bir ara sakallı bebek vardı....

msw

msw

Üye
saçma

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Gazete küpürünün İngilizce çevirisini buldum galiba...

The One Eyed Dajjal Has Come Out
The Russian youth Yuri Taryatakoi was born with one eye.
He was born and brought up near the Chernobyl Atomic Power Plant.
He is an excellent basketball player and would like to play for the NBA for a hefty salary.
Standing at 2.7 meter Yuri complains that at first glance people take him to be an alien from out of space.

Tek Gözlü Deccal Ortaya Çıktı
Rus genci Yuri Taryatakoi tek gözle doğmuş.
Çernobil Nükleer Santralı yakınlarında doğmuş ve büyümüş.
Amerikan Basketbol Ligi NBA'de yüksek bir mebla karşılığında oynayacakmıymış neymiş. :)
2.7 metrelik Yuri, insanların kendisine uzaydan gelmiş gibi bakmasından şikayetçiymiş.

Türkçe çeviri bana aittir. Hatalarım olabilir. :) Daha düzgün çevirebilecek olan varsa durmasın. :)

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
olabilir arkadaşlar araştırınca ortaya neler çıkıyor.işin aslını bilmek için açmışdım zaten.netde de hiçbir habere inanmamak gerekiyor galiba.herkez istediği gibi yazıyor haberleri,bi güzelde kaynak buluyor.neyse bu mevzuların derin mevzular tam olarak bilmeden konuşmamak lazım.aslında deccal diye bişey varda ne zaman ortaya çıkar allah bilir.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Haberi doğrulamak için Rus gencin adını arattım ancak bulamadım. Pakistan dilinden İngilizce'ye çevrildiği için yazım doğru olmayabilir. O nedenle bulunamıyor olabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt