Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DeadSiLeNCe Nice senelere . Doğum günün kutlu olsun .
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS
Admin
Konu Sahibi
DeadSiLeNCe Nice senelere . Doğum günün kutlu olsun .
18.Yaşın hayırlısı olsun Doğuş . Nice senelere . En kötü günün böyle olsun inşallah ..
Sevgiler .
yagizbogac
Üye
Doğum günün kUtlu olSun dostum nice mutlu yıllara ) 18 ha süper yeni bir başlangıç yeni bir hayat vay be
Mehmet
Emekli Yönetici
Nice yıllara sevdiklerinle beraber
izmirligenc
Üye
guzellikler dolu mutlu huzurlu nice yillara
alixkandemir
Üye
vay be resmi makamlara göre imza yetkin var artık deadsilence yaşgünün kutlu olsun
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Mutlu yıllar Doğuş ...
Revengeful
Emekli Yönetici
doğum günün kutlu olsun
ALpeRenBuGRa
Üye
Nice senelere Doğuş
Unstable01
Üye
mutlu yıllarr...
Love Prince
Üye
mutlu yıllar
Aziz™
Üye
doğum günün kutlu olsun nice senelere.fakat doğuş nerde yahu kendi kendimize gelin güvey olduk gibi bir durum oluştu
-YARINIYOK-
Üye
doğum günün kutlu olsun
Salih Baba™
Üye
Nice Senelere.....
Praetor
Emekli Yönetici
Vaay adamım 18 he Hadi bakalım, hayırlı olsun Güzel yaştır, tadını çıkart!..
MaxiArı
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Teşekkür ederim herbirinize arkadaşlar.
Nadir
Emekli Yönetici
Doğuşçuğum doğum günün kutlu olsun..
Ozan
Admin
Doğuşcum özelden kutladım ama tekrar kutlayayım buradan, Doğum günün kutlu olsun özellikle 18. yaşına gelmiş olmanı kutluyorum inşallah bundan sonraki yılların da sevdiklerinle mutlu ve bol kazanclı bir şekilde geçer ...
Doğuşcum özelden kutladım ama tekrar kutlayayım buradan, Doğum günün kutlu olsun özellikle 18. yaşına gelmiş olmanı kutluyorum inşallah bundan sonraki yılların da sevdiklerinle mutlu ve bol kazanclı bir şekilde geçer ...