Dead Trigger Mod Apk + Data v.1.8.2

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bastan kur bak ben soyle kurdum tum islemleri yaparken wifi kapali ilk apk yi kurdum sonra actim downlad istedi uygulama yoneticisinden kapattim apk yi sonra obb dosyasini attim wifi yi actim oyuna girdim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Download failed because you may not purchased this app diyo anlamadim neden acaba?
Bastan kur bak ben soyle kurdum tum islemleri yaparken wifi kapali ilk apk yi kurdum sonra actim downlad istedi uygulama yoneticisinden kapattim apk yi sonra obb dosyasini attim wifi yi actim oyuna girdim
Olmuyor anlamiyorum gene ayni

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bence sen sil clean masterla guzelce temizle onbellegi felan dedigim gibi kur kendin gir bak obb veya data da kalintilari duruyomu

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Dehşet sarıyor ama ne zaman bitecek bilmiyorum bir süre sonra hep aynı bölümler tekrar oluyor.2 çıkıncaya kadar devam

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Dehşet sarıyor ama ne zaman bitecek bilmiyorum bir süre sonra hep aynı bölümler tekrar oluyor.2 çıkıncaya kadar devam

Aynen ben sikıldim wild blood yukledim o dahada dehset gta yukledim pek hosuma gitmedi modern combat 4 indiricem wild blood dene sen bide

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Aynen ben sikıldim wild blood yukledim o dahada dehset gta yukledim pek hosuma gitmedi modern combat 4 indiricem wild blood dene sen bide

O oynu bititrdim para hilesiyle oynadım Ben. son giysiyi alamadım sadece lisans sorunu oldu. Grafikler gerçekten çok güzel birde online mod olması dehşet

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Preloader

Preloader

Üye
:tşk:

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler dostum süper oyun

adanalı1

adanalı1

Üye

kendir52

kendir52

Üye
Dostum ben ı9070p kullanıyorum dırek sadece apk kursam oluyo mu ?

hospiti

hospiti

Üye

enisbergama88

enisbergama88

Üye
Datayı burdan indirmek şartmı sadece apk kurtarmazmı

007wolverine

007wolverine

Üye
teşekkürler