DEAD TRIGGER 2 v0.04.0 (Ammo/Lives)

Ya kardeş bi sorum olacaktı internetten indirme yaptığımda sd kartı yok diyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

Oyunu orjinal marketten yukle, yukledigin oyunun datasinin yedegini baska bir yere kopyala. Sonra oyunu sil ve buradaki hackli oyunu kur. Sonra yedegini aldigin datanin kopyasini tekrar ayni yere kopyala ve oyuna girerek oyna.

Hepsi bu kadar.

Tşk ama hiçbirşey inmiyor Dolphin browser den indirme yerini hafıza kartı yapınca iniyor ama

Hocam bu oyunu oynadim daha once hileli 2 sehirde de 4 er yer yanip sonuyor onlarida oynadim ama hic ilerlemedi hep 2 ulkenin 4 sehri yanip sonuyor daha sonrada fark ettiler uyelim kapandi bende sildim gene ayni durum var mi

Hocam bu oyunu oynadim daha once hileli 2 sehirde de 4 er yer yanip sonuyor onlarida oynadim ama hic ilerlemedi hep 2 ulkenin 4 sehri yanip sonuyor daha sonrada fark ettiler uyelim kapandi bende sildim gene ayni durum var mi
Yardimci olursaniz sevinirim

feardive

Üye
Evet ayni camping bir sure sonra tikaniyor sadece yan gorevleri yapabiliyorsun

Para hilesinide paylaşırsan sevinirim

H.TOGAN

Üye
Oyun için teşekkürler. Yalnız marketten indirdiğim oyun yüksek grafik ayarlarında takılmadan oynatırken ; sizin verdiğiniz apk dosyasında düşük grafik ayarlarında bile arada sırada takılma meydana geliyor bunun çözümünü bilen varsa cevaplar ise iyi olur.

Not: cihazım galaxy s3 , mali gpu ya uygun apk dosyasını indirdim....

beratiks

Üye
beyler note 2 için hangisi

benim tablet var tab3 7 ,işlemci ARM Cortex A9 ama bu listede yok hangisini yüklemeliyim?

fifa 2014 ve dead trigger 2 bunlar süper...

NEXUS

Üye
Nexus 4 İçin Hangisin İndirmeliyim Acaba?