Dead Trigger 2 V0.02.1 - Super Mega Mod

Sponsorlu Bağlantılar

brksnr

brksnr

Üye
Hocam konuyu açan arkadas alinti yaptigi yerdeki açiklamayi yazmayi unutmus bu mega modu kullanmak için öncelikle google playden oyunun orjinalini indirip oyunun o ilk baslangiç kismini geçip hesap açmak gerekiyor daha sonra orjinal oyunu silip bunu yukleyeceksiniz bende obb yi tanimadi zatn farketmez mega mod apkyi kurup datayi wifi ile çeksenizde olur amaşöyle bi sorun da var giris yaptiginiz hesap banlanabiliyor çünkü madfinger games profilinizi online kontrol ediyor benim 3 tane hesabim banlandi bunu dikkate alarak yukleyin
Aciklama için çok teşekkürler hemen demiyorum :)

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
arkadaslar bosuna ugrasmayin ben internetten modlu diye 6 veya 7 tane dead trigger 2 oyununu kurdum ve kaldirdim şu an için bu oyunun kararli offline limitsiz altın versiyonu yok madfinger işi sıkı tutmuş bu sefer hackerlarin daha cok calismasi gerek bu oyunun uzerinde buda demektirki bir veya iki ay modlu kararli bir surumunu beklemeyin

Son düzenleme:
ersinbakar

ersinbakar

Üye
Hile ile süper kasılıyor level 17 şuanda parada 1mmilyon küsür tavsiye ederim. Tek sıkıntı hileyi yakalamaları banlanırız tüm emek boşa gider.

ankin38

ankin38

Üye
Arkadaslar doğru söylemiş benimde 3 4 hesabım banlandı biraz beklemekte fayda var elbet offline şeklinde hacklenir.Gamekiller ve gamecih de çalışmıyor altını artırmaya artırıyor bişeyler satın alınca eskiye dönüyor.

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaşlar mali GPU telefonlar için mujde. iki link halinde para ve altın vermiyor ama mermi sonsuz can sonsuz birde el bombası sonsuz oyuna girince farkettim.Kurulumdan kısaca bahsedeyim iki linki indirip beraber zipten çıkarıyoruz apk+data dosyasi çıkıyor,ardından obb`yi sd kart/obb ye kopyalayip oyunu kurabilirsiniz güle güle kullanin
1.link adf.ly/YGtob
2.link adf.ly/YGtst
NOT:linkler zippshare dir

aksitman

aksitman

Üye
Boşu boşuna uğraşmayın play store de ücretsiz

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

leotar49