Dead Phone Yaptım... YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xelat

Üye
    Konu Sahibi
Dead Phone Yaptım... YARDIM
Arkadaşlar ya ben telefonu haşat ettim. İlk önce germany anna sını yükledim, sonra phoenix e düşen 24.1 versiyonunu yükleyim dedim. Tel. İngilizce oldu. Sonra 24.1 in dosyalarını sildim. Telefon sustu. arkadaşlar bu 24.1 versiyonunun flash dosyalarını sildiğim için usb ded flashing de yapamıyorum Bu dosyaları indiren arkadaşlar yükleyebilirlermi acaba!!

catdog136

catdog136

Üye
ses kısma - kamera - menü tuşlarına uzun basarak hard format atın, ardından flashlayabileceğinizi düşünüyorum

xelat

Üye
    Konu Sahibi
Yorumladığınız için sağolun, 24.1 in dosyalarını tekrar indirip önce dead phone flash attim. Sonra aynı;24.1 versiyonunu tekrar attım. Döndü telefon :) Fakat 24.1 yüklediime bin pişmanım. Türkçe dili yok...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Arkadaşlar ya ben telefonu haşat ettim. İlk önce germany anna sını yükledim, sonra phoenix e düşen 24.1 versiyonunu yükleyim dedim. Tel. İngilizce oldu. Sonra 24.1 in dosyalarını sildim. Telefon sustu. arkadaşlar bu 24.1 versiyonunun flash dosyalarını sildiğim için usb ded flashing de yapamıyorum Bu dosyaları indiren arkadaşlar yükleyebilirlermi acaba!!

forumda var paket halinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt