Dead Flash sorun

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Dead Flash sorun
Telefonum bu saatten itibaren göçmüş bulunmaktadır.C7.Dead flash deniyorum ama waiting for usb device de takılıyor ve The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
bu hata yı veriyor ne yapmam gerekiyor .? biri dead flash ı iyice anlatabilir mi ? algılamıyor telefonumu bilgisayar galiba.

hizan

hizan

Üye
s.a özeline bak.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
tmm baktm eklyeceğim.

----------Eklendi @ 18:05:58 ---------- Yazıldı @ 17:56:07 ----------

Başka yardım edebilecek ?

n000k

n000k

Üye
hangi yazılım yüklüydüyse onu at tele ve başka usb girişine bağla teli.. olmazsa şunuda yapabilirsin, phoenix i pcden tamamen kaldır tekrar kur dostum.. umarım olur, geçmiş olsun..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bir de phoenix in hangi versiyonu yüklü sende?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
kardeş benim başıma gelen gelmiş sana yapman gereken şu tlf çökmeden önce tlf hangi flash attıysan onunla dead phone yap yüzdesi yüksek bir oranla ayağa kalkar

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım aynısı benım basıma geldı ben halllettım n8 de ama sorun aynı bana ozelden ulas burdan bıraz karısık olur sana masn uzerınden yardımcı olucam ben

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
phoenix 2011 i kullanıyorum yinede olmuyor..sürekli hata veriyor.şu adımları harfiyen uyguluyorum ama nafile ondn sonra olmuyor..boot rom u görmüyor galiba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
birde 2010 versiyonunu dene bakalım.

astegon

Üye
Aynı sorun bende de vardı. Naviden indirmediğim FW kalmamıştı ama aşağıdaki linkteki ile telefonu açabildim sonunda...

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deneyeceğim..bu adımları uyguladıktan sonra olmama sebepleri nelerdir bilen varmı ?

----------Eklendi @ 16:35:20 ---------- Yazıldı @ 16:34:52 ----------

Ben c7 için diyorum arkadasım..

----------Eklendi @ 16:39:54 ---------- Yazıldı @ 16:35:20 ----------

-c7 v25 sürümünde hata var diyorlar doğru mu ?

----------Eklendi @ 16:49:47 ---------- Yazıldı @ 16:39:54 ----------

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. hep bu hatayı veriyor

----------Eklendi @ 17:38:13 ---------- Yazıldı @ 16:49:47 ----------

bitti bundan sonra nokia olan herşeyden uzak duracagım :@ her türlü sorun nokia 'da :@

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Arkadaşım farklı sürüm yüklemeyi denedinmi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6-01 e de v25 flashlamak istedim hata verdi aynı şekilde son sürüm dosyalarında sıkıntı olabilir..beni mde aklıma geldi aynı şey

bozkurt955

bozkurt955

Üye
v25 tek başına bir flash değil miş onu anladım 24 . 1 yükselt me sürümü dür 25.7 benimde başıma geldi 25.7 attım baktım bir farklılık görmedim ilk etapda sonra 24 .1 atmaya çalıştım tlf çöktü sonra en son çökmeden önce 25 .7 yüklediğim için tekrardan onu dead phone yaparak yükledim açıldı şimdi temiz sorunu yok

rastmus

Üye
phonix kullanarak açtım telefonu. bataryayı çıkartıp usb ile telefonu bağlıyoruz. refurbish e tıkladıkta sonra uyarı geliyor bir dosya eksik devam edelimmi diye. ok diyorsunuz. sonra bataryayı takar takmaz telefon algılanıyor ve kurulumun bitmesini bekliyorsunuz.
işte daha detaylı link

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
jaf ile flash at düzelir forumda var araştır ;) %100 garanti

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya birbirinize ne özelden mesaj atıyorsunuz arkadaşım bana da atın lütfen aynı hata bendede var

Tanju_Sevinc

Üye
Aynı Sorun Bendede Var. Sorun Genel Birşey. "Phoenix_Service_Software_2011.46.007.47652" Sürümünü Kullanıyorum.