DDR2 ram yükseltme ( anlayanlar baksın )

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
DDR2 ram yükseltme ( anlayanlar baksın )
Evet arkadaşlar core 2 quad işlemci 4 gb ram 1 gb ekran kartlı bir 2008 model pcm var ( 2009 da olabilir ). Masaüstüdür kendisi . Ram DDR2 . Ben bunun ram i yükseltmek istiyorum . Duyduğuma göre DDR2 de sadece 2gb desteği varmış ve benim zıkım 2 girişli 2+2 4gb kaldı yani . 8e falan yükseltmek için, şu adını unuttum ana kart mı deniyordu neydi tüm donanımın takıldığı şey onun mu değişmesi lazım ? Daha çok yuva olsun diye ? Başka yolu var mı linuxdaki hafıza kartından ram yapma gibi ? Eğer o şey değişiyorsa o pahalı zıkım, gider pc değiştiririm bunla idare edebildigim kadar idare edip bilgilendirebilecek var mı ?
 


L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
4gb yeter ne için istiyorsunuz ki
 
HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Son grafikte kasıyor da ( evet, sırf bu yüzden. şaka maka total war oyunları da hızlandırınca kasmaya başladı yavaş çekilmiyorlar :D ayrıca son grafik oyun artık oynatmıyor ), bilgisayarın diğer sistemleri iyi bunu yükseltsek süper olur . Ama ana kartı mı ne değiştirmek lazım. 2 giriş var, ddr2 olduğu için en fazla 2gb destekliyor. 2 + 2 = 4 oluyor . Başka bir imkan yok mu onu soruyorum bilen varsa ?
 
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
var tabi yeni anakart alırsın olur:)
 
merkez20

merkez20

Üye
anakart modelin nekadarını destekliyor bunu öğren
 
siepls13

siepls13

Üye
Kardesim 4gb yeterli bende 8gb ddr3 ram vardi en fazla 1.5 2 gb ram harciyor core 2 duo islemciyle birlikte kasiyordu gittim amd 6100 aldim hicbir sikinti kalmadi
 

Ahatercan

Üye
GIGABYTE INTEL G41M-COMBO G41 DDR2-DDR3 1333 VGA GLAN 16X 775P Bu anakart tam size göre uygundur hem elinizdeki ddr2 ramlari değerlendirirsiniz hemde ddr3 ram alıp 8 gb ye kadar yükseltebilirsiniz.
 

alperen kutuk

Üye
bence anakartla uğraşma yeni pc al.
 


Üst Alt