DayHand Input - Dokunmatik Klavye [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol kanky eline sağlık

djdeycan

djdeycan

Üye
ben programı kurdum klavye çalışıyo ama kendi klavyesini kullanmama izin vermiyo nasıl düzeltebilirim ?

master_s

master_s

Üye
Arkadaşlar düzgün çalışmıyor. ben denedim başıma bela oldu. neredeyse kaldıramıyordum da. konuyu açan arkadaştan tam bir bilgi almadan kurmayın bence. çünkü kurulumundan bir şey anlaşılmıyor. Çince midir nedir. karma karışık bir şey. Düzgün kullanan bir arkadaş varsa nasıl kullandığını da açıklarsa sevinirim.

hypertech

hypertech

Üye
Ne bu bilgisayar klavyesi olarak mı kullanıyoruz bulututla falan hımmmm!!!!!!!!!!!!!

djdeycan

djdeycan

Üye
ben düzgün olarak kullanıyorum telefonum N97 ama bunu kullanmak istersem orjinal klavye çalışmıyo bunu kapatıyorum öle çalışıyo xs

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

0mercip

Üye
yaptım olmadı

Dersimtas

Üye
ya yapan arkadaşlar bize bunu nasıl aktif edeceğimizi söyleyebilirmi? Sertifikaladık kurduk fakat programı uygulamalardan aktif edemiyoruz

gagabm

gagabm

Üye
Deneyecegim tesekkurler

magicprism

Üye
uygulamalardan dayhand input uygulamasına girin.çince olduğu için kutu kutu yazar zaten bişi anlaşılmaz. üstte AknFEB yerine geliosunuz ve onu değiştirip diğer kutucukluyu seçiyorsunuz.klavye aktif olmuş oluyor böylece.

lj15

Üye
ya bu klavye bna çok lazım normal klavye ile yazamıyorum yapmak istedim ama sertifika istedi bunu nsl kullanablrm??ltfen yardımm..

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess
mert_535

mert_535

Üye
uygulamalardan dayhand input uygulamasına girin.çince olduğu için kutu kutu yazar zaten bişi anlaşılmaz. üstte AknFEB yerine geliosunuz ve onu değiştirip diğer kutucukluyu seçiyorsunuz.klavye aktif olmuş oluyor böylece.
Çok güzel anlatmışsın kardeşim...

Program çok kullanışlı değil yani bi parmak hareketinizle 4 tane tuşa basıyosunuz.. Yinede saolun...

qurshot

qurshot

Üye
Arkadaşlar DayHand kullananlar için Türkçe karakter destekli modumdur.Şimdilik sadece yatay klavyede karakter desteği vardır.

Kurulum:
İndirdiğiniz arşiv dosyasındaki klasörü olduğu gibi Telefon hafızasındaki dayhandinput/TouckSkinW klasörünün içine atıyoruz. Mutlaka USB kablosu ile atın.Türkçe klavyeyi aktif etmek için programa girip üstteki sağ oka tıklayıp 2. ekrana geçiyoruz. Burada ilk değil ikinci satırdaki yere tıklayarak OperaHugeTR şıkkını işaretliyoruz.

Kullanım :
Türkçe karakterleri kullanmak için bulunduğu harfi sağa çekmeniz yeterlidir.Sol tarafa çekince ise Yunanca karakterler çıkmaktadır.Zaten görsel olarak hangi harf hangi harfte görünmektedir.

Harfler :

m üzerinde sağa çekince ç
n üzerinde sağa çekince ö
b üzerinde sağa çekinceş
k üzerinde sağa çekince ü
j üzerinde sağa çekince ğ
i üzerinde sağa çekince ı

gaziliyavuz

Üye
ellerinize saglık

• Beğen

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
iyi güzelde tel hafızasından 5 mb yiyo.

--------------- Ekleme ---------------

birde bence bunu kullanacagınıza tel hackliyse virtual keyboard+ngage yamasını yükleyin o çok çok daha güzel hem normal tel klavyesinin kullanımınıda bozmuyor hem içinde 10 - 15 civarında klavye yüklü geliyor.ve ayrıca dokunmatik desteklemeyen programları,oyunları vs. çalıştırıyor.mesela ben bunun sayesinde 5800 da vnes vsun vbag vbenzeri programları çalıştırıyorum

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

ykpknl

ykpknl

Üye
arkadaşlar beniö tel hacklı ama bu programı yüklerken yüklenemiyor bu bir dahili bileşen hatası veriyor neden lüfen yardım edin

onak

Üye
dostum teşekkürler ama bir sorun var web ve alarm uygulamasına girince klavye gözükmüyor.Bunun çözümü varmı

Üst Alt