Dayak yiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

● aLuvi ●

Üye
hayır. dayak atamam ben

Dövemiyormusun yoksa dövmek isteyip de canını yakmamak mı istiyorsun ? ben mesela birisinin yüzüne yumruk atmak istesemde atamam diye o benim canımı yakabilir ama ben yakamıyorum ( yakmak istemiyorum )

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
az buçuk varmış. ama önerilerini iletirsen memnun kalacağım. bana hainlik yapma. üzülürüm, ağlarım.
az bucuk değil cok varda dısarıya cıkaramamıssın..önerılerımı sundum telkınler dınle,psikolojık danısmanlık alabılırsın..ama bana kalırsa bırı sana yumruk atıyorsa sende kafa atcaksın en azından ben öyle yaparım..yoksa cok dayak yersın..kımseye kasınmadan kımse atamaz sorunları olanlar harıc..ama ugrasyosa kendını savunmasını bıleceksın
bı laf var ya laftan anlamayanın hakkı kötektir

zibidi39

zibidi39

Üye
ya arkadslar konunun fake olabılme ıhtımalı var ama gercek olabılme ıhıtımalıde var neden dalga gecıyosunuz kı? sen msn adresını bana ozel mesaj olarak at arkadasım konusalım senınle ben sana ınanıyorum. burda daha fazla dalga konusu olma

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadslar konunun fake olabılme ıhtımalı var ama gercek olabılme ıhıtımalıde var neden dalga gecıyosunuz kı? sen msn adresını bana ozel mesaj olarak at arkadasım konusalım senınle ben sana ınanıyorum. burda daha fazla dalga konusu olma

teşekkür ediyorum. şu anda çıkmam gerekiyor. akşam burada olacağım. konuşuruz.

● aLuvi ●;2462086' Alıntı:
Dövemiyormusun yoksa dövmek isteyip de canını yakmamak mı istiyorsun ? ben mesela birisinin yüzüne yumruk atmak istesemde atamam diye o benim canımı yakabilir ama ben yakamıyorum ( yakmak istemiyorum )

güzel bir şeye değindin. aklıma bir fikir geldi. ama bunun için ufak ama çok ufak bir cesarete ihtiyacım var. cesaret hapı yutup bir tane çocuğa kafa atsam. sonra sizi evinizden aldırttırırım deyip oradan uzaklaşsam; sonra anne ve babası olaya müdahale etse ve bende durumu açıklasam, bana rahat vermiyorlar, hep laf atıyorlar desem. belki ailesi tarafından çocuklarına karantina uygulanır. uzun ve planlı bir iş. ama sizlerden daha yaratıcı fikirler bekliyorum. kısa ve öz.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kendi adıma konusayım dalga gecmedım hernekadar inandırıcı gelmesede bütün önerılerı sundum..en azından ben olsam öyle davranırdım

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ediyorum. şu anda çıkmam gerekiyor. akşam burada olacağım. konuşuruz.

güzel bir şeye değindin. aklıma bir fikir geldi. ama bunun için ufak ama çok ufak bir cesarete ihtiyacım var. cesaret hapı yutup bir tane çocuğa kafa atsam. sonra sizi evinizden aldırttırırım deyip oradan uzaklaşsam; sonra anne ve babası olaya müdahale etse ve bende durumu açıklasam, bana rahat vermiyorlar, hep laf atıyorlar desem. belki ailesi tarafından çocuklarına karantina uygulanır. uzun ve planlı bir iş. ama sizlerden daha yaratıcı fikirler bekliyorum. kısa ve öz.

cesaret hapının yan etkısı cok haberın olsun sacma bırsey ..

● aLuvi ●

Üye
Sen en iyisi bir kick box'a git :ehe hem biraz kas yaparsın :hmmm zayıf mısın ?

Hkn's

Üye
ruh doktoruna git :D yada aksıyon fılmlerı izle ::D

Pure Life

Pure Life

Üye
sende çıngıraklı yılan çıktın tuba, sende.

Ne yapacağını bilemiyorum ama ne yapmayacağını biliyorum. Üyelerimize hakaret etmezsen sevinirim. Fake olup yada olmaman beni hiç enterese etmiyor ama bir bayan üyeye bu tür itamlarda bulunmayalım lütfen

Revengeful

Emekli Yönetici
20 yaşındasın 13 yaşındaki çocuktanmı korkuyosun...

● aLuvi ●

Üye
Ya abi yürü git ya ne uğraşıcağım fake olsada olmasada artık uğraşmıyacağım senin başka bir düşüncen var ama :hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
arkadaşlar konuda gereksiz muhabbet etmeyin lütfen konuyu şikayet edeceğim gereksizlere taşınır..buda sıradan bir edwird crazyjack vs olayı başka birşey değil..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aziz tam şenlik konu he :ehe Bunların topunu vereceğiz sana uğraş dur sonra :d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
yazıyı okuyunca aklıma charlies geldi :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu yumurtada bir var ama , çıkar kokusu.

minoo

minoo

Üye
çok qarip ve hiç inandırıcı deil :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dayı dzlga konusu olcağına dayak ye daa ii bence en azın dan karşılarında dik dur ve geri çekilme ayrıca anlattığından anladığım kadarıyla rezil olmuşun zaten bu saat ten sonra elinden geleni yapıp cesaretli olmalısın en azından o tip arkadaşlar edinirsen böle durumlara alışırsın bence onlar senin ayıf yanını ii kullanıo sen kullandırma en ii çözüm dayak yeek alışorsın ayrıca dayk yiyince rezil olunsaydı dövüş sporlarında bi dayak yiyen bi daha ringe çıkmazdı (umarım ciddisindir hiç bi konuya bu kadar yorum yazadım boşa gitmesin)(gereksiz yazdığımı düşünen arkadaşardan özür diliyorum)amacın ne felan de ii bi cevap alana kadzr peşini bırakma muhtemelen cevap bulamıcak yada dalga geçtiini sölicektir dalga geçerse hee çok komik gibi tavırlarda bulun o soruya cevap bulamadıklarında yaptıklarının çok saçma olduğunu anlıcaklardır bazen bende zor sorularla karşılaşıyorum ve saçmaldığımı anlıyorum. Ne cevap ericem diye düşünme direkt yanlarına git ve tartış merak etme hemen dövmezler hem bahanende var ”onlar birden fazlaydı”(şu an ii hissetmiyorum saçmaamış olabilirim

Mr.Behlül

Mr.Behlül

Üye
hayır. dayak atamam ben. atamam. hayatımda masaya vurmuşluğum yok. o kadar sıcakkanlıyım ki gram sinirlenmiyorum. sinirlerim alınmış gibi. ama bana şöyle basit bir yöntem bulursa konu dışı halkı güzel olur. sadece bana bulaşmasınlar o kadar. mahallede oturan hanım teyzelerin yanında rezil ediyorlar beni. eğer böyle giderse odamda ölü bulunuyor olacağım.
Arkadaşım o çocuklar senin bu özelliğini bildiği için sana çok rahat sataşıp laf atıyorlardır..Artık bu kötü imajından kurtulman lazım...Bunun içinde üstlerine git,gerekirse vur,bunu 2-3 kere yap bidaha sana bişey demeyi bırak yanından geçerken suratına bakamazlar:oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben mal gibi yazdımda hangi bölümde olduğumun farkına yeni vardım nerden geldiysem buray artık . Akşam akşam neler yapıyom yaw.eğer dalga amaçlı açtıysan kulağını acayip çınlatırım haberin olsun hastayım zaten bütün enerjim ellerimde yoğunlaşmış yazıom durmadan şu an durmak istemiyorum nasıl oluyosa artık en iisi şiir roman felan bişeyler yazmayı deniyim gereksiz yazılarımdan dolayı özür dilerim ama hala duramıyorum bırakın onu da bana yardım edin önce yoksa banlana kadar yazıcamkkhjkklkjjhhsjıekkks imdaaaaaaat!!!!!!!a