● aLuvi ●
Üye
hayır. dayak atamam ben
Dövemiyormusun yoksa dövmek isteyip de canını yakmamak mı istiyorsun ? ben mesela birisinin yüzüne yumruk atmak istesemde atamam diye o benim canımı yakabilir ama ben yakamıyorum ( yakmak istemiyorum )
hayır. dayak atamam ben
hep psikolog olmak ıstemısımdır seans vercem şimdikusura bakmayin gulcem ben
tubaaaaa kiz $aka bu laf yeti$tirme $unaaa
cins misin evladim sen
mafya diyo body diyooo![]()

hep psikolog olmak ıstemısımdır seans vercem şimdi![]()

yumyrtanin kabugumuyduydu o bak kizi ne hale getirdin ba$imiza psikolog kesilcek bundan sonraa
az bucuk değil cok varda dısarıya cıkaramamıssın..önerılerımı sundum telkınler dınle,psikolojık danısmanlık alabılırsın..ama bana kalırsa bırı sana yumruk atıyorsa sende kafa atcaksın en azından ben öyle yaparım..yoksa cok dayak yersın..kımseye kasınmadan kımse atamaz sorunları olanlar harıc..ama ugrasyosa kendını savunmasını bıleceksınaz buçuk varmış. ama önerilerini iletirsen memnun kalacağım. bana hainlik yapma. üzülürüm, ağlarım.
ya arkadslar konunun fake olabılme ıhtımalı var ama gercek olabılme ıhıtımalıde var neden dalga gecıyosunuz kı? sen msn adresını bana ozel mesaj olarak at arkadasım konusalım senınle ben sana ınanıyorum. burda daha fazla dalga konusu olma
● aLuvi ●;2462086' Alıntı:Dövemiyormusun yoksa dövmek isteyip de canını yakmamak mı istiyorsun ? ben mesela birisinin yüzüne yumruk atmak istesemde atamam diye o benim canımı yakabilir ama ben yakamıyorum ( yakmak istemiyorum )
teşekkür ediyorum. şu anda çıkmam gerekiyor. akşam burada olacağım. konuşuruz.
güzel bir şeye değindin. aklıma bir fikir geldi. ama bunun için ufak ama çok ufak bir cesarete ihtiyacım var. cesaret hapı yutup bir tane çocuğa kafa atsam. sonra sizi evinizden aldırttırırım deyip oradan uzaklaşsam; sonra anne ve babası olaya müdahale etse ve bende durumu açıklasam, bana rahat vermiyorlar, hep laf atıyorlar desem. belki ailesi tarafından çocuklarına karantina uygulanır. uzun ve planlı bir iş. ama sizlerden daha yaratıcı fikirler bekliyorum. kısa ve öz.
sende çıngıraklı yılan çıktın tuba, sende.
Arkadaşım o çocuklar senin bu özelliğini bildiği için sana çok rahat sataşıp laf atıyorlardır..Artık bu kötü imajından kurtulman lazım...Bunun içinde üstlerine git,gerekirse vur,bunu 2-3 kere yap bidaha sana bişey demeyi bırak yanından geçerken suratına bakamazlarhayır. dayak atamam ben. atamam. hayatımda masaya vurmuşluğum yok. o kadar sıcakkanlıyım ki gram sinirlenmiyorum. sinirlerim alınmış gibi. ama bana şöyle basit bir yöntem bulursa konu dışı halkı güzel olur. sadece bana bulaşmasınlar o kadar. mahallede oturan hanım teyzelerin yanında rezil ediyorlar beni. eğer böyle giderse odamda ölü bulunuyor olacağım.