David Silva'nın kafası rahat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
David Silva'nın kafası rahat
Manchester City'nin başarılı orta saha oyuncusu David Silva, takımda mutlu olduğunu ve sözleşmesiyle ilgili detayları görüşmeyi sene sonuna bıraktığını belirtti.

Goal.com'a yaptığı açıkladama sözleşme işlerini sene sonuna bıraktığını ifade eden Silva, "Kulübümün menajerimle konuşmak istediğini biliyorum. Bu işleri şimdilik sene sonuna bıraktık ama kafam rahat." diye konuştu.

Kulüpte mutlu olduğunu söyleyen İspanyol, "Manchester'da 2 seneyi geride bıraktım. Burada mutluyum. Şu an burada kupa kazanmak için savaşıyorum. La Liga'dan ayrılma nedenim de zaten buydu." dedi.

Sene başındaki performansından uzak olduğunu dile getiren 26 yaşındaki oyuncu, "Senenin başında performansım daha iyiydi. Şimdi o halimden biraz daha uzağım fakat bu normal bir şey. Şu anda takımımın ligi kazanması için elimden geleni yapıyorum." şeklinde konuştu.

Takım olarak stres atlında olmadıklarının altını çizen orta saha oyuncusu, "Mancini baskı altında mı? Peki ya oyuncular? Manchester City hiç kupaya bu kadar yaklaşabildi mi? Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde olmayışımız hayal kırıklığı olabilir fakat ligi kazanabilmek için savaşımız devam ediyor." dedi.

Tevez ve Mario Balotelli'nin çok kaliteli oyuncular olduğunu belirten Silva, "Tevez oldukça yetenekli bir isim. Teknik direktör ile yaşadıkları bizi ilgilendirmez. Mario da bildiğiniz Mario. Oyunu her an değiştirebilecek bir isim. Onun takıma verdiği katkı bence muhalefet tavırlarından daha fazla etkili." diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt