• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

DAVID GUETTA vs NELLY FURTADO LOVE DON'TSAY IT RIGHT

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DAVID GUETTA vs NELLY FURTADO LOVE DON'TSAY IT RIGHT

link yenilendi

zaggum

Üye
ses bozuk

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yoooo sesde hiçbir sorun yok kötülemek için konuyu lütfen msj yazmayın

zaggum

Üye
ya ben indiremiyorum nasıl indircem link tıklıyorum sonra kırmızı linki tıklıyorum sonra naapca dowland diyorum üyelik istiyor

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya ben indiremiyorum nasıl indircem link tıklıyorum sonra kırmızı linki tıklıyorum sonra naapca dowland diyorum üyelik istiyor

kırmızı lınke tıklamıcan yukarda dosya karsıdan yuklensınmi dıyor internet cubugunun altında aynı sey actived denetımını yukler gibi yapamıyosan baska sıteye upload ederis;)

zaggum

Üye
ya ben indiremedim başka siteden upload edebilirmisin

--------------- Ekleme ---------------

janberg bişe sorca biraz komik gelebilir ben maxicep'e nasıl bişe göndericem çünkü elimde baya işe yarancak şeyler varda bi anlata bilirmisin

aytu123

aytu123

Üye
saol kardeş

kabus566

Üye
eline sağlık süperrrr ;)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya ben indiremedim başka siteden upload edebilirmisin

--------------- Ekleme ---------------

janberg bişe sorca biraz komik gelebilir ben maxicep'e nasıl bişe göndericem çünkü elimde baya işe yarancak şeyler varda bi anlata bilirmisin

dostum öncelikle a giriyosun hangı muziği koycaksan gozata tıklayıp ordan sec sonra kutucuk var yanında su yazıyor ı have read and agree to the onu ısretle sonra da share ye tıkla uopload ıslemı bıtıncede lınkı sana otomatıkmen verıyor zaten sonra o lınkı sıteye koyuyosun;)

Bjk-Baris

Bjk-Baris

Üye
Paylaşım için teşekkür ederim güzelmiş.

ouLcN

Üye
link bozlmus arkadsım yenılermısn link ı veya başka bı steden upload edeblırmısn ?

mihman

mihman

Üye
sağol dostum

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link yenilendi

hayama

hayama

Üye
ben burdan ındıremedım arkadaslar sunu daha duzgun kım anlatabılır buradan nasıl ındırıyoruz uyelık felan ıstıyo devamlı.........

Crescent-23

Crescent-23

Üye
teşekkürler :)

kubilayysener

Üye
david guetta & nelly furtado - love don't say it right linkini atanın ellerine saglık ne zamandan beri arıodum burda buldum helal olsun ne dıyeym tekrar cok tesekkurler

denizhan_trk

Üye
abicim helal olsun mükemmmel bir şarkı bunu arıyordum tşkler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...