Daum Gelecek Sezonda Takımının Başında !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Daum Gelecek Sezonda Takımının Başında !
Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur.

Görüşmede Sayın Daum'la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir.

Ayrıca, Sayın Daum'la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulübümüzle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır.

Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir.

Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır.
Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Revengeful

Emekli Yönetici
musallat oldu

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Musallat oldu ne demek bee... İsteniyorda kalıyor takımda

Revengeful

Emekli Yönetici
Gelecek sezon istenilecekmi çok merak ediyorum :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Fazla merak iyi değildir .)

draw1907

draw1907

Üye
LANET OLSUN bu daum ve bunu göndermeyenlere ben protesto ediyorum DAUM gidene kadar ne bir forma alırım nede başka birşey macada gitmeyecem PROTESTO ediyorum bunları. Fenerbahçeye para kazandırdığım için hakkım olduğunu düşünüyorum ve HARAM ediyorum hakkımı bunlara...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Onlar için mi alıyorsun formayı Fenerbahçe adına alıyorsun bu kulüp ne olursa olsun sen tarafını göstermek için alıyorsun... Ahmeti ,Mehmeti tutmuyoruz ki Fenerbahçeyi tutuyoruz....:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Daum ikinci oldu fenerliler dışında herkez adama sallıyorda mustafa denizli nerde Rİjjkard nerede

haltie

haltie

Üye
Daum ikinci oldu fenerliler dışında herkez amada sallıyorda mustafa denizli nerde Rİjjkard nerede

kimse bişey demedi levent fenerbahçe yönetimi adama gitsin diye yapmadığı kalmadı hala da yapıyor tazminat sebebiyle yollamadı bu aşikar artık.mustafa denizli takımını 4.yaptı ama alkışlarla buruklukla gitti zorunlu olarak yoksa başarısız diye yollamadı kimse.

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Levent abide Mustafa denizlinin gidişine birşey demedi....:)

Ortada ki başarıyı dedi .)

Emperian

Emperian

Üye
hocam aziz başkan daum hasta metodunu kullanırsa süper olur :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yine şampıyonlugu son maçta kaptırırsa görürüm sizi :ehe

haltie

haltie

Üye
bende ortadaki başarıdan ve tutumdan bahsettim.orda 4. yaptı yazmışım

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Her klüp Kendi Bacağından asılır halit bazı arkadaşlarda her konuya uefa fotolarını Yapıştırıyor etiklikten bahsediyor ama bologna Maçında ayağı kırılıp futbol hayatı biten ve madalyasını satan adamı kimse hatırlamıyor Daum ve yönetimi destekliyorum Pes etmediği için

haltie

haltie

Üye
katılıyorum sana kardeşim (:

ben yanlış anlaşılmış yerleri aydınlattın yine (:

haltie

haltie

Üye
kimse bişey demedi levent fenerbahçe yönetimi adama gitsin diye yapmadığı kalmadı hala da yapıyor tazminat sebebiyle yollamadı bu aşikar artık.

haberler doğruydu o zamanda, umarım yerli hocalar başarılı olur ama aykut hocanın işi çoook zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...