Daum ile yola devam!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Daum ile yola devam!
Daum ile yola devam!

Fenerbahçe yönetimi ile teknik direktör Daum arasında yapılan kritik görüşmeden sonra Daum'un ardından sarı-lacivertli yönetimden de bir açıklama geldi.
Kulüpten yapılan açıklamada Daum ile devam etme kararı alındığı açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile bu sabah kulüp binamızda önümüzdeki sezona ilişkin bir görüşmede bulunulmuştur.

Görüşmede Sayın Daum'la, sözleşmesi ile sınırları belirlenmiş görevleri ve bu görevlere ilişkin ortaya çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmenin sonucunda, Sayın Daum'un çalışmasının sözleşmeyle belirlenmiş çerçevede ve geçen sezonun başından bu yana uygulanan Sportif Direktörlük modeline bağlı kalınarak yürütüleceği kendisine bildirilmiştir.

Ayrıca, Sayın Daum'la yapılan değerlendirmenin ardından Yardımcı Antrenör Ayhan Tumani, Kaleci Antrenörü Holger Gehrke ve BT Uzmanı Marcel Daum'un kulübümüzle ilişiklerinin kesilmesi kararlaştırılmıştır.

Basında Sayın Daum'a atfen çıkan haberlerle ilgili; Sayın Daum haberlerin tamamının uydurma ve yalan olduğunu beyan etmiş, bunun üzerine kendisinden yönetimimize yazılı bilgi vermesi istenmiştir.

Sayın Daum önümüzdeki günlerde basında yer alan ve kendisinin yalan olduğunu ifade ettiği haberlerle ilgili olarak da bir basın toplantısı yapacaktır.
Yarından itibaren kendisinden istenilen sağlık kontrollerinden geçecek olan Sayın Daum, Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizdeki mesaisine kesintisiz olarak başlayacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt