Daum Galatasaray'a göz kırptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daum Galatasaray'a göz kırptı
Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Daum, Alman basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray benim için cezbedici bir görev olur" dedi.









Fatih Demireli - Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'dan ilginç açıklamalar... En son Bundesliga'nın VfB Stuttgart Kulübü ile anılan Alman teknik adam, Frank Rijkaard ile yol ayrımında olan Galatasaray hakkında ilginç ifadeler kullandı. Daum, Galatasaray'da çalışmanın 'cezbedici' olabileceğini söyledi.
Alman 'Sport1' kanalına konuşan Daum, "Galatasaray sizin için cezbedici bir görev olabilir mi" sorusuna, "Çok cezbedici bir görev olur. Galatasaray ile her zaman iyi ilişkilerim oldu. Her zaman çok saygılı bir ilişkimiz vardı" cevabını verdi.
Daum, açıklamaların devamında, "Galatasaray'ın yeni stadı çok önemli. Galatasaray için yeni bir gelir kaynağı olacaktır ve yeni bir soluk katacaktır. çünkü Galatasaray, Türkiye'yi Avrupa'da her zaman iyi temsil etmiştir" dedi.
Fenerbahçe'deki tecrübeleri hakkında da konuşan Daum, "Takdir ederseniz ki, Fenerbahçe yönetimi ile yaşadığım acı tecrübelerim yüzünden Türkiye şu an gündemimde değil. Halen biraz mesafeye ihtiyacım var. Olanlar aileme ve bana çok acı verdi" dedi.
Avrupa'dan birçok kulüpten teklif aldığını söyleyen Daum, bunların hepsini geri çevirdiğini de sözlerine ekledi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Necmati


haltie

haltie

Üye
hangi takıma gelse başarılı olur ligde gitmesi en büyük hataydı fenerbahçe adına
 
Necmati

Necmati

Üye
aman aman kalsın...
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
aman abi hiç bulaşmayın bence :D
 
haltie

haltie

Üye
fatih terime umut olarak bakılıyor ama daha kötü olur her kötü gidişte fatih terim deniyor.bence önce yönetim gitsin aklı başında galatasarayı ileri götürecek insanlar gelsin daha sonra gerekli transferler yapılsın galatasarayın geleceği karanlık bu kadar oyuncu ne olacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt