Data sense?

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Data sense?
Arkadaşlar operatörler desteklemediği için data sense kullanılmıyor diyorlar gdr2 de. Bizim ülkemize özel olarak tabi. Aslı varmıdır.

ÖEY

ÖEY

Üye
Şu anda güncelleme alan hiçbir htc cihazında olmadığına göre doğrudur o bilgi :) Sence başka bir açıklaması olabilir mi? :)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Operatörle ne alkası var ya benim eski 5250'de Netqin anti virüs programı vardı onda vardı data sense. Hatta ben 1gb sınır koyardım, 1gb dolunca hiç bir uygulamayı internete bağlamazdı. Operatörler le Bi alakası yok bence.

luckysleven

luckysleven

Üye
androidin de watchdog u var ona bakarsan baya detaylı hemde : ) wp için biri çıkarda böyle bir uygulama yazarsa bizim de olur kota takip uygulamamız :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Aslında ben de dünden beri düşünüyorum ve saçma geliyor hakketten bu durum. Yani sonuçta bu uygulama veya özellik telefonun için de gelebilecek bir şey. Yani hat ve işletim sistemi nasıl iç içeyse, bu durumda uygulama pekala internet bağlantı bilgilerini gsm operatöründen izin almadan takip edip yine telefon üzerinden belli bir miktara geldiğinde kapatabilir interneti. Bunun için izin almak veya anlaşma yapma fikri bana biraz mantıksız geliyor. İnşallah düşüncemi tam olarak anlatabilmişimdir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Lumialar için kapasite kontrol bazı cihazlar içinde gözükmüyordu mağazadaki tüm güncellemeri yapınca geliyordu bence bir deneyin

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Valla wptürkiyeinfo da operatörlerden kaynaklandığını kesin bir dille doğrulyorlar amerikada da interneti başkalarıyla paylaşma özelliği kapalıymış mesela öperatörlerle anlaşılamadığı için

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla wptürkiyeinfo da operatörlerden kaynaklandığını kesin bir dille doğrulyorlar amerikada da interneti başkalarıyla paylaşma özelliği kapalıymış mesela öperatörlerle anlaşılamadığı için
O wptürkiyeinfo dediğin resmi sitemi yoksa bir takım arkadaşlar site kurmuştu onların sitesi mi? Resmi kaynaklardan açıklama gelmediği sürece dikkate almamak lazım. Ya da wpcentral gibi sitelerden.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen katılıyorum

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar hiç tartışma yapmaya gerek yok güncelleme ile gelecek bilginize

ÖEY

ÖEY

Üye
Dağılın Nesim kardeşimiz son noktayı koydu :D:D Sorması ayıp nereden duyduğunu bir paylaşsan bizlerle :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt