Öneri data dosyalarını nasıl sd kartta çalıştırırım

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
data dosyalarını nasıl sd kartta çalıştırırım
Telefonumun hafızası 4 gb ama kullanabildiğim kısım 2 gb bu yüzden büyük boyutlu oyun yükleyemiyorum, hafıza kartım var ama onada data dosyalarını kopyalayınca çalışmıyor oyunlar ,bunun bir çözümü var mı yani oyunların data doylarını sd kartta çalıştırmanın...

lazye

lazye

Üye
Root + link2sd

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
link2sd nin görevi önce oyunu telefon hafızasına yükleyip sonra sd karta taşımak değil mi benim istediğim data yı direk sd karta kopyalayıp çalıştırmak...

lazye

lazye

Üye
link2sd nin görevi önce oyunu telefon hafızasına yükleyip sonra sd karta taşımak değil mi benim istediğim data yı direk sd karta kopyalayıp çalıştırmak...

Ayni hesaba geliyor ayni anda 10 tane uygulama yukleyemezsin zaten yükle kopyala tekrar yükle başka bilmiyorum ben

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Ayni hesaba geliyor ayni anda 10 tane uygulama yukleyemezsin zaten yükle kopyala tekrar yükle başka bilmiyorum ben
ama bende şöyle bir sorun var hafızada ne kadarda yer açsam, en fazla 600-700 mb yer açılıyor mesela realracing yüklemek istesem yükleyemiyorum çünkü 1gb data dosyası var...

lazye

lazye

Üye
ama bende şöyle bir sorun var hafızada ne kadarda yer açsam, en fazla 600-700 mb yer açılıyor mesela realracing yüklemek istesem yükleyemiyorum çünkü 1gb data dosyası var...
O kadar bilemicem maalesef bi yolu vardır mutlaka

Üst Alt