Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dark Avenger v1.1.3 (60 level yapma hilesi )Resimli anlatım kendim hazırladım içeri
Bende program varda olmuyor iste
Sadece gem olmuyor diyerlerin hepsi oluyor
fakomato23
Üye
Online oynanmaz mı online deki karakter silinirmi bp gemler falan ?
elbet012
Üye
Bende online olarak calisan progrsm var ama gem ve bp tek olmuyor bununda bir yolu olmalidir diye dusunuyorum
shankar1
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar zaten online oynaniyor bu ) ofline mod game guardiani engellemedigi icin yoksa oyun orjinal hileli oluyor anladnizmi? Yani online oynuyosunuz ben hic interneti kapatmiyorumm
Mskrc
Üye
Sagol kardeş
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mskrc
Üye
Thanks kardeş
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
elbet012
Üye
slm arkadaşlar ben dun aksam telefonun bı hata vermesiyle bırlıtke telefonu formatlamak zorunda kaldım ve format atmadan once dark avenger oyunun datasının kopyasını aldım ama şimdi oyunu yüklerken eskı oyunuma donemıyorum bir turlu yapamadım bılen bırı varsa anlatırsa cok sevırım baya bı zaman harcamıştım
arkadaşlar bu arada bu yöntemle parayı felan çoğaltabilirsiniz setin defansini yukseltip itemlerin ataklarini yukseltebilirsiniz
roji33
Üye
Kardeş ben hile yaparken ban yedim. Online oynanmiyor. Oyunu sildim yeniden yukledim yeni karekter açtım ama o da banli gözükuyo yani sadece single playere giriyor acaba nasıl duzeltirim?
roji33
Üye
Ban yedim nasıl duzelcek?
roji33
Üye
Ban Yedim Kardeş Nasıl Düzeltirim ? Yeni Karakterde Açıyorum Olmuyor
Shanker1 kardes peki telefondan komple kaldirdik ve yeniden yukledik ve lwl 1 de basliyor
Peki ban yedimis yerden devam etme gibi olasilik varmi yada baska cihaza yuklemek
Shanker1 kardes peki telefondan komple kaldirdik ve yeniden yukledik ve lwl 1 de basliyor
Peki ban yedimis yerden devam etme gibi olasilik varmi yada baska cihaza yuklemek