Dark Avenger v1.1.3 (60 level yapma hilesi )Resimli anlatım kendim hazırladım içeri

Sponsorlu Bağlantılar

shankar1

Üye
    Konu Sahibi
Dark Avenger v1.1.3 (60 level yapma hilesi )Resimli anlatım kendim hazırladım içeri
Öncelikle Belirteyim ilk konumdur hatalarımı mazur görün.
Root lu telefonlar için geçerlidir!!!

ilk işimiz Telefonda GAME GUARDIAN(ROOT gerektirir) programın yüklü olması gerek olmayanlar için link:

Sonra Dark Avanger Ofline Mod lu v1.1.3 indiriyoruz:

Oyunu Kurduktan Sonra Game Guardıan ı açıyoruz bu vaziyette game guardian simgesinin ekranda açık vaziyette Oyuna Giriyoruz

Bir karakter oluşturuyoruz Sıngle Player dan ilk 1 Stage bölüme giriyoruz
.

Bir canavar kesiyoruz sadece 1 adet ve bu bize 84 exp veriyor oyunu Resume Yapıyoruz (Moblar Bizi öldürmesin die) game guardıanı açıyoruz(
Bu arada GAme guardın Set Search RAnge Kısmından All Regions işaretli olması gerek yani tik'li

Search kısmından 84 yazıp arama yapıyoruz

Sonra oyun bize binlerce sonuç bulucak

Sağ üst köşeden game guardını küçültüyoruz

bir adet Mob daha kesiyoruz +84 olunca tekrar resume yapıoruz ve arama kısmına 168 yazıyoruz tekrar arama yapıp ekranı küçültüp bir mob daha kesip 252 olarak arama yapıyoruz

büyük ihtimalle sadece 1 adet kalır kalmasada 3 5 tane çıkar en fazla zaten bunları tek tek kaydedip burdaki 252 yi 999999999 yapıp gameguardıanı küçültüyoruz ve bir mob kesince lv 60 oluyor :)

ama bu şekilde hemen çıkmıyoruz çunki bu bölümü bitirmeden çıkarsanız tekrar 1 lv e döner bu yüzden bölümü bitiriyoruz zaten 2 dakkanızı almaz stage complate dedidiğinde next der otomatik ana ekrana döner zaten bu şekilde 60 lv olarak kalırsınız :)

Soruları olan yapamayan arkadaşlar buraya yazmanız yeterlidir resimler vs link ler kendi upload'ımdır

• Beğen
Tepkiler: A N D Y

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

doncarlonefun

doncarlonefun

Üye
teşekkürler oldu birde gems hilesi olsa :D

doncarlonefun

doncarlonefun

Üye
peki benim konuma girip yardım edebilrimisin ? :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
GameCIH ile hiç denemedim de online modluda gameCIH ile çalışr mi?

shankar1

Üye
    Konu Sahibi
GameCIH ile hiç denemedim de online modluda gameCIH ile çalışr mi?

Ben gamecih kullanamam galaxy w benim telefon ve bir cok kisi gamecih kullanamaz diye game guardian tercih ettim fakat online modda gamevil sirketi illegal olarak kabul gorup oyundan atiyor ofline mod olmasi sart(ofline modda internete bağlı kalabilirsin sorun yok multiplayer da oynayabilirsin)

murattatlı

murattatlı

Üye
bnm tablet rootsuz olurmu

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hmm deniycem :tşk:

MCCEZA

Üye
kardes bu benim 252 diye sonuc cıkmıyor hiç bi yardım etsen

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Start diyorum oyundan atıyor.

elbet012

Üye
beyler bu yenı çıkan ok lar bp ıle basılıyor onunda bı hılesı yokmu

- - - Eklendi - - -

beyler gem nasıl kazanır en fazla

mete0606

Üye
Gem hilesini bilen?????

shankar1

Üye
    Konu Sahibi
bnm tablet rootsuz olurmu

Malasef root suz olmuyo kardesim

- - - Eklendi - - -

kardes bu benim 252 diye sonuc cıkmıyor hiç bi yardım etsen

Kardesim 84 168 252 olarak yani xp ni takip ediceksin birincisi yakalayamadğn icindir ikincisi eger ki game guardian search range ayarlarini yapmadiysan bulmaz

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :D

- - - Eklendi - - -

Start diyorum oyundan atıyor.

Telefonun markasi ne senin?

- - - Eklendi - - -

beyler bu yenı çıkan ok lar bp ıle basılıyor onunda bı hılesı yokmu

- - - Eklendi - - -

beyler gem nasıl kazanır en fazla

bp ne oluyor? Taşlarmi? Zaten benim ogrettigim yontemle parayi fullrsin sinirsiz gold sinirsiz tas ve snirsin damage defans yapabilirsin fakat online olarak işlem.gormez

elbet012

Üye
Online is goren program olsa olurmu gem hack

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Elinize sağlık hocam paylaşım için teşekkürler

ysnbyrz

Üye
1.1.4 versiyonuna güncelledioyun ken dini game guardian acıkken "modifying program information will result in legal prosecution. Please delete the program and try again" diye yazı cıkıyor altındada "end" yazan bir tus var tıklayınca oyundan cıkıyor ama game guardian calısmazken rahatlıkla giriliyor bide dark avanger 1.1.4 versiyonu super user den izin istiyor root la calısan program gibi.

tel: note 2 bu arada

Üst Alt