Dark Avenger v1.0.6 Mod (Unlimited Coins)

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dark Avenger v1.0.6 Mod (Unlimited Coins)

Yenilikler:
- New Skills
- Data back-up/restore feature

Modify:
Unlimited Coins

[video=youtube;W-UfUsGEAkU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W-UfUsGEAkU#t=0s[/video]

Tepkiler: ArifYılmaz42
aga bize coins değil gem lazım bunuda hallet her forumda var buu sürüm bi ayrıcalığınız olsun . . .

moonhel

Üye
Kardes bende indiriliyo bilinmeyen dosya diyo napcam heralde bi yerden bilinmeyen dosyalara izin ver diyimusuz nasil yardim edermsiin

KArdeşim paylaşabilirsen bu sürümün Off-line APK'sını Paylaşırmısın? Oyunu internetsiz solo oynayabilsem fena olmaz

uqurykn

Üye
değişik bir oyuna benziyor

stuffalp

Üye
Ama başka bir siteye yükleyebilir misin?

Tesekurler ama oyunu birkaç bölüm oynadım ama şimdi giremiyorum durduruldu deyip kapaniyo silip tekrar yukledim hatta playstore den indirdim ama aynı hatayı veriyo nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi

indirdim oynadım sorun yok ama altın hilesi olmadı :S param 3k civarı :S

paralı eşyaları almayı dene ne kadar eşya alırsan o eşyanın parası sana geliyo

Tepkiler: daikatana17
oyunu yükledim fakat oyunu açınca update istiyo ve android markete yönlendiriyo. ordada update yok.

oyunu yükledim fakat oyunu açınca update istiyo ve android markete yönlendiriyo. ordada update yok.
oyunu android marketten yüklemediğin ve modlu olduğu için oyunun güncellemesiniz yapmaz offline olarak internet bağlantısını kes ve oyuna girmeyi dene sorunun hallolacaktır

aldes03

Üye
oyunun sd dosyasına ihtiyacı yok sanırım

ilk boss'a geliyorum 1 kaç kez vuruyorum oyun kitleniyor.müzik devam ediyor ama görüntü donuyor :S oyundan mı telefondan mı acaba ? sony xperia ray var. and.sürümü 4.04.