Dark Avenger v1.0.6 Mod (Unlimited Coins)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dark Avenger v1.0.6 Mod (Unlimited Coins)

Yenilikler:
- New Skills
- Data back-up/restore feature

Modify:
Unlimited Coins

[video=youtube;W-UfUsGEAkU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W-UfUsGEAkU#t=0s[/video]

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
aga bize coins değil gem lazım bunuda hallet her forumda var buu sürüm bi ayrıcalığınız olsun . . .

BYFECI

BYFECI

Üye
Teşekkürler

moonhel

Üye
Kardes bende indiriliyo bilinmeyen dosya diyo napcam heralde bi yerden bilinmeyen dosyalara izin ver diyimusuz nasil yardim edermsiin

3598fb1907

3598fb1907

Üye
KArdeşim paylaşabilirsen bu sürümün Off-line APK'sını Paylaşırmısın? Oyunu internetsiz solo oynayabilsem fena olmaz

uqurykn

uqurykn

Üye
değişik bir oyuna benziyor:tşk:

stuffalp

Üye
:tşk: Ama başka bir siteye yükleyebilir misin?

darksfire

darksfire

Üye
Tesekurler ama oyunu birkaç bölüm oynadım ama şimdi giremiyorum durduruldu deyip kapaniyo silip tekrar yukledim hatta playstore den indirdim ama aynı hatayı veriyo nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi

captan0631

Üye
gem hacki yokmu ya

Yholobear

Üye
Yükleme hatası veriyo.

daikatana17

daikatana17

Üye
indirdim oynadım sorun yok ama altın hilesi olmadı :S param 3k civarı :S

ArifYılmaz42

Üye
paralı eşyaları almayı dene ne kadar eşya alırsan o eşyanın parası sana geliyo :D

• Beğen
Tepkiler: daikatana17
blacktalon

blacktalon

Üye
sağlam oyun

serhatozel19

Üye
oyunu yükledim fakat oyunu açınca update istiyo ve android markete yönlendiriyo. ordada update yok.

ArifYılmaz42

Üye
oyunu yükledim fakat oyunu açınca update istiyo ve android markete yönlendiriyo. ordada update yok.
oyunu android marketten yüklemediğin ve modlu olduğu için oyunun güncellemesiniz yapmaz offline olarak internet bağlantısını kes ve oyuna girmeyi dene sorunun hallolacaktır :oke:

aldes03

aldes03

Üye
oyunun sd dosyasına ihtiyacı yok sanırım

daikatana17

daikatana17

Üye
ilk boss'a geliyorum 1 kaç kez vuruyorum oyun kitleniyor.müzik devam ediyor ama görüntü donuyor :S oyundan mı telefondan mı acaba ? sony xperia ray var. and.sürümü 4.04.

Üst Alt