Dany transferi 6 saatte bitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dany transferi 6 saatte bitti!
SPORX ÖZEL - Galatasaray sezonun ilk hamlesini yaparak Gaziantepspor'un 26 yaşındaki savunma oyuncusu Dany'i kadrosuna kattı. Dany için Gaziantepspor'a 3.3 milyon euro bonservis bedeli ödeyen sarı-kırmızılı kulüp, Kamerunlu oyuncuya ise yıllık 1.1 milyon euro ödeyecek.
Takımın başına geçtiğinden bu yana yıllık maliyeti en düşük yabancı transferini gerçekleştiren Fatih Terim, diğer bir yandan da Stancu, Pino ve Culio konusundaki kararını da yönetime iletmeye hazırlanıyor.

AYSAL, HERKESE 'SUSUN' DEDİ

Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği ilk günden bu yana ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve her transfer döneminde büyük takımların gündemine gelen Dany'nin Florya'ya transferinin perde arkasında neler yaşandı?
Geçen sezonun devre arasında da Dany'i isteyen ancak Gaziantepspor'un 5.5 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından transferi askıya alan Galatasaray, şampiyon olmasının ardından rotasını direkt transfer pazarına çevirdi.

Geçen sezon başında Fatih Terim ile yönetimde yer alan bazı isimler arasında yaşanan transfer krizinin ardından başkan Ünal Aysal bu kez kontrolü eline aldı ve 2 hafta önce yapılan yönetim kurulu toplantısında sert uyarılarda bulunarak 'transferler' hakkında ser verilip sır verilmemesini söyledi.

GÖRÜŞMELER ALBAYRAK'IN OFİSİNDE!

Transfer döneminin start almasıyla birlikte Gaziantepspor ile temaslara başlayan Abdürrahim Albayrak, ilk olarak Mustafa Kızıl ile randevulaştı. 8 Haziran Cuma sabahı Abdürrahim Albayrak'ın şirketine gelen başkan İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mustafa Kızıl, yanına Dany'nin menajeri de Musampa'yı da aldı.
Kızıl'ı Galatasaray'ın İdari Menajeri Cenk Ergün ile karşılayan ve Dany'in menajeri ile Ergün vasıtasıyla iletişim kuran Albayrak, ilk teklifi masanın üzerine koydu.

YAKLAŞIK 6 SAATLİK GÖRÜŞME

Sabah saat 10 sularında başlayan akşam 16:30'a kadar süren görüşmelerde transferin kapısı 4 milyon eurodan açıldı ancak yapılan pazarlıklar sonucunda Albayrak'ın 3.3 milyon euroluk teklifi kabul edildi ve sıra Kamerunlu futbolcunun menajeri ile yapılacak olan anlaşmaya geldi.

ALBAYRAK, 900 DEDİ AMA...

Albayrak'ın yıllık 900 bin euro ve maç başı 10 bin TL'lik teklifini geri çeviren Dany'in menajeri Musampa, Albayrak'tan bir artış talep etti.
Dany'nin transferini sonlandırmak için yıllık 1.2 milyon euroluk bütçeye sahip olan Albayrak, pazarlık masına bu kez 1 milyon euroluk teklif ile çıktı ve sarı-kırmızılı yönetimin prensip haline getirdiği maç başı ücreti de 10 bin euro da sabitledi.
 

Casio Murat

Üye
brawo yönetime..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt